NRK Meny
Normal

– Akkurat nå er det bare fantastisk deilig

Kjell Rune Sellin sørget for Sandefjords første seier på 16 kamper.

Sandefjord

JUBEL: Kjell Rune Sellin (i midten) jubler sammen med lagkameratene etter å ha scoret mot Mjøndalen.

Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Det er veldig deilig. Vi tar tre poeng, og de er etterlengtet. Selvfølgelig er det også veldig deilig å score to mål, sa Kjell Rune Sellin til NRK etter å ha blitt matchvinner og skaffet Sandefjord deres første seier på neste fire måneder.

Det var en god dag for Sandefjord. Seier mot Mjøndalen, mens Tromsø tapte i Oslo betyr at det bare er fire poeng opp til kvalifiseringsplassen for laget fra Vestfold.

– Vi er veldig fornøyde med den seieren her. Akkurat nå er det bare fantastisk deilig. Jeg unner gutta det, klubben og supporterne våre som har stått sammen med oss oppi dette hele tiden, sa en glad Sandefjord-sjef, Lars Bohinen, til C More etter kampen.

Det er 110 dager siden Sandefjord sist vant en fotballkamp i serien.
I kveld slo tabell-jumboen Mjøndalen hjemme.
I garderboben etterpå var håpet om å berge plassen tent.

Se målene fra bunnkampen i Sandefjord.

To viktige mål

Kjell Rune Sellin var tidlig på hugget og skaffet seg en stor mulighet bare etter noen få minutter av kampen. Den misbrukte han, men da han fikk sjansen senere i kampen, så viste han ingen nåde.

Først utlignet han til 1-1 etter at Erik Midtgarden hadde gitt Mjøndalen ledelsen, og så gjorde han det meste på egenhånd og hamret inn ledermålet bak Mjøndalen-keeper Marco Pris Jørgensen.

Det var Sellins tolvte eliteseriekamp i år, og hans to første mål.

Bra moral, dårlig kvalitet

Sandefjord ledet også omvendte oppgjøret mot Mjøndalen 2-0, men tapte da poeng etter to sene dødballmål. Derfor var det ingen hos hjemmelaget som følte seg trygge før kampen var blåst av.

Mer enn fem minutter på overtid blåste dommeren av, og man kunne endelig juble i Sandefjord, for første gang siden tredje serierunde.

– Vi gjorde en bra innsats på slutten der og viser bra moral, men det mangler litt kvalitet den første timen. Vi blir litt stresset og klarer ikke å styre kampen som vi ønsker, sa Mjøndalen-trener Vegard Hansen.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
4-4-2 Eliteserien fotball: Sarpsborg 08 - Odd