NRK Meny
Normal

Torske sørget for seier til KBK

To minutt ut i andre omgang satte Tor Erik Torske inn 1–0 til Kristiansund mot Sandefjord. Det ble også sluttresultatet.

Tor Erik Torske avgjer mot Sandefjord
Foto: Roar Halten / NRK

– I første omgang produserer vi ikke så mye. Vi er litt rufsete helt i starten, men i 2. omgang er vi best, og vi vinner helt fortjent, seier KBK-trener Geir Bakke til NRK.

– Skulle hatt straffer

Bakke mener laget hans hadde full kontroll i 2. omgang.

– Vi ruller på, og skulle hatt en eller to straffer. Vi er også aleine med keeper et par, tre ganger. Det burde stått 2–0 eller 3- 0, seier treneren.

Jubel i Kristiansund

Jubel på Idrett i Kristiansund etter at Tor Erik Torske satte inn 1–0.

Foto: Roar Halten / NRK

– Må vinne 11 kamper

Kristiansund har fått en god start i 1. divisjon, men Geir Bakke er klar på at jobben med å holde seg i divisjonen ennå ikke er gjort.

– Vi må sannsynligvis vinne 11 fotballkamper og ha noen uavgjorte for å påberope oss retten til å være i denne divisjonen. Vi har vunnet en fotballkamp i dag, men vi er også ydmyke med tanke på at vi har en veldig stor jobb foran oss, seier han.

Men han er også klar på at det er kjekt å være spiller og trener i KBK om dagen.

– Vi gleder oss til hver kamp, hver trening og vi gleder oss over å være sammen og prøve å bli bedre. Det er det viktigste, slår Bakke fast.

KBK-trener Geir Bakke med sønnen Mikkel.

GLAD: KBK-trener Geir Bakke med sønnen Mikkel etter kampen mot Sandefjord i Kristiansund.

Foto: Roar Halten / NRK

Siste nytt

 • Manchester United slo tilbake

  José Mourinho fikk pusterom etter mesterliga-smellen da Manchester United tok seg til semifinale i FA-cupen med 2-0 over Brighton lørdag. Lukaku og Matic scoret målene. Tottenham skaffet seg semifinalebillett tidligere lørdag etter 3-0 over Swansea.

  Manchester United's Nemanja Matic
  Foto: Frank Augstein / AP
 • Disse går for Norge

  Lars Helge Birkeland, Henrik L'Abée-Lund, Tarjei Bø og Johannes Thingnes Bø går skiskytterstafetten for Norge i Holmenkollen i morgen. Det bekrefter landslagssjef Egil Kristiansen overfor NRK. Martin Fourcade står over for Frankrike.

  Vinter-OL. Olympiske leker i Pyeongchang 2018. Skiskyting menn.
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Haag og Jönsson legger opp

  Det svenske langrennsparet Anna Haag (31) og Emil Jönsson (32) avslutter sine karrierer med søndagens sesongavslutning i Falun, melder Aftonbladet.se. De tok beslutningen under OL i Pyeongchang. Jönsson har 13 verdenscupseirer i sprint, mens Haag er olympisk mester i stafett for Sverige.

  Haag
  Foto: NISSE SCHMIDT / SCANPIX / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Paralympics: Langrenn, stafetter
Paralympics: Kjelkehockey Canada - USA, finale