Hopp til innhold

Siste nytt

 • Norges håndballherrer møter Nord-Makedonia, Argentina og Nederland i VM

  Norge skal på nyåret opp mot Nord-Makedonia, Argentina og Nederland i håndball-VMs gruppespill. Det blir første mesterskap med Jonas Wille som landslagssjef.

  Trekningen ble gjort i polske Katowice lørdag. VM blir arrangert av Polen og Sverige i januar neste år.

  Det er svært usikkert om Norge kommer dit med Sander Sagosen i troppen. Kiel-stjernen brakk ankelen i en seriekamp forrige måned. (NTB)

  Håndball-EM herrer 2022: Tyskland - Norge
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Schröter sikret viktig Jerv-seier i 90. minutt - slo Haugesund 1-0

  Det så ut til å bli målløst mellom Jerv og Haugesund i bunnoppgjøret i eliteserien lørdag, men i det siste ordinære minutt sørget Felix Schröter for at Jerv kunne juble for tre viktige poeng.

  Seieren er kun Jervs tredje i lagets første sesong på øverste nivå i norsk fotball. Med ti poeng ligger de fremdeles nest sist på tabellen. Haugesund holder 13.-plassen, men har to kamper mer spilt.

  Eliteserien i fotball 2022: Jerv - Haugesund
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
 • Jakobsen vant i Tour-debuten – to år etter skrekkvelten

  Ingen kunne matche Fabio Jakobsen da de store spurtkanonene kjempet om seieren på den første fellesstartetappen i årets Tour de France.

  Seieren er Jakobsens første i Tour de France og kommer i hans første start. 25-åringen har lenge vært regnet som et stort spurttalent, men ble satt ut av spill i åtte måneder etter at han veltet stygt og havnet i koma etter en velt i Polen Rundt i august 2020.

  – Det har vært en lang prosess. Det har vært steg for steg og mange har hjulpet på veien. Denne seieren er tilbakebetaling til de, slik at de kan se at det ikke var forgjeves, sa han i seiersintervjuet.

  Wout Van Aert ble andremann for andre dag på rad og overtok sammenlagtledelsen takket være bonussekunder. Hjemmehåpet Mads Pedersen tok tredjeplassen.

  Alexander Kristoff mistet hjulet til sin spurtopptrekker med en drøy kilometer igjen. Han var dermed aldri helt med i kampen om etappeseier, men endte på 11.-plass og ble beste norske.

  Rytterne syklet over Storebæltsbroen mot slutten av etappen, og det var ventet at det skulle skape splittelser i feltet. Men med unntak av noen sedvanlige velt, holdt feltet seg samlet.

  Sven Erik Bystrøm var en av fire ryttere som fikk en luke til feltet umiddelbart etter start. Med et mål om å ta klatretrøyene forsøkte han seg i de to første innlagt 4.-kategoristigningen, men kom til kort mot danske Magnus Cort Nielsen, som også tok den siste klatrespurten.

  Bystrøm endte til slutt alene i front og ble for det kåret til etappen mest offensive rytter.

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 43 klipp
Sport
Spiller nå
Ski-VM er endelig tilbake på NRK! 01:00
Neste