Se skiskyting kvinner direkte

Se verdenscup, sprint, kvinner fra Khanty Mansiysk i dag.

Video Ann Kristin Flatland og Tora Berger

Det er klart for verdenscupavslutning i skiskyting, og mens Emil Hegle Svendsen ligger an til å stikke av med den gule trøya, er det litt mer beskjedne plasseringer på kvinnene.

LIVE resultatservice skiskyting

Tora Berger ligger best an av de norske utøverne, hun er på en 12. plass med 497 poeng. Ann Kristin Flatland er nest best av de norske kvinnene med 416 poeng og er på en 19. plass sammenlagt.

Det er imidlertid Magdalena Neuner som leder verdenscupen totalt før dagens renn med 839 poeng. Hun er tett fulgt av Simone Hauswald, som har 797 poeng.

Helena Jonsson ligger på tredje plass med 744 poeng.

Følg verdenscupavslutningen direkte i Russland i nett-tv fra kl 14.10.

Siste nytt

 • Kvadruppel bogey øydela for Hovland

  På 17 hol storspela Viktor Hovland i golfturneringa i Florida, og var på veg mot det heilt store. Då hadde han sju under par, inkludert fem strake birdiar, og åtte under par samanlagt etter to dagar. Han låg på sjetteplass.

  Men på det siste holet møtte han veggen. Han brukte åtte slag på par 4-holet, ein kvadruppel bogey. Sju under par blei til tre under for dagen.

  Han var likevel på 15-plass då han var ferdig med runden, men ikkje alle konkurrentane var ferdige.

 • Birkebeinerrennet avlyst også i år

  Også i år er Birkebeinerrennt avlyst på grunn av korona og smittefrykt.

  Arrangørane melder at restriksjonanen gjorde det umogeleg å arrangere det tradisjonsrike rennet frå Rena til Lillehammer. Det skulle ha gått 20. mars.

  – Det er trist å bli tvinga til å avlyse for andre år på rad, seier dagleg leiar Eirik Torbjørnsen.

  Eliteløparane som skulle delteke, får eit erstatningsrenn ved Åre i Sverige.

  Birkebeinerrennet 2016
  Foto: Geir Olsen/BIRKEN
 • VG: To positive koronaprøver i VM

  To mennesker som er akkrediter til VM har testet positivt for koronaviruset og er isolert i Oberstdorf. Det bekrefter mediesjef Miriam Frietsch overfor VG.

  Arrangøren vil ikke svare på om de to positive prøvene gjelder utøvere, ledere eller mediefolk som er på plass i VM-byen.

  Ifølge Frietsch er det gjennomført 9000 prøver siden VM startet. Antallet inkluderer både hurtigtester og ordinære PCR-tester.

  VM på ski 2021 i Oberstdorf
  Foto: Lise Åserud / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal