Se sandvolley direkte fra Kristiansand

Se sandvolleyball fra verdensserien i Kristiansand eksklusivt i nett-TV og følg chatten underveis.

Video Verdensserien i sandvolleyball 13.08.10

NRK sender frem til søndag fra verdensserien i sandvolleyball i Kristiansand.

I tillegg til TV-sendingene på NRK1 og NRK sender NRKSport.no en rekke av kampene direkte fra torsdag og resten av uken.

Hvilke kamper som sendes blir først klart underveis dag for dag.

Samtidig vil NRKs sandvolleykommentator Susann Michaelsen og andre twitre underveis i turneringen. Følg chatten under fra torsdag formiddag.

Resultater/kampoppsett kvinner

Resultater/kampoppsett menn

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Siste nytt

 • FA vil straffe Mourinho

  Det engelske fotballforbundet (FA) har åpnet sak mot Manchester United-manager José Mourinho etter seieren mot Newcastle. Mourinho kom med uttalelser på portugisisk foran et TV-kamera. Uttalelsene var ifølge FA «fornærmende og grove, og var upassende».

  Jose Mourinho
  Foto: Oli Scarff / AFP
 • Drammen møter Kiel

  Drammen fekk den kanskje verst mogelege motstandar i neste runde av kvalifisering til mennenes EHF-cup: Tyske THW Kiel. Kiel er eitt av dei beste laga i verda, med mellom anna Harald Reinkind i troppen. Kampane går 17.-18. november, returkampane 24.-25. november. Drammen spelar borte først.

  – Det bir moro, sjølv om sjansen til å gå vidare er minimale. Vi får sjansen til ein skikkeleg handballfest, seier Drammens trenar Kristian Kjelling til NRK.

  THW Kiel
  Foto: Fadi Al-Assaad / Reuters
 • Zlatan kan bli trippel prisvinner

  Zlatan Ibrahimovic er nominert i tre forskjellige kategorier under MLS Awards. Han kan blant annet bli kåret til årets mest verdifulle spiller. Han er også nominert i kategoriene Årets nykommer og Årets comeback i den amerikanske proffligaen.

  MLS Red Bulls Galaxy Soccer
  Foto: Chris Carlson / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport i dag
Nasjonsligaen: Norge - Bulgaria