Hopp til innhold

Se Murray - Roddick HER

Roger Federer ble for sterk for Tommy Haas. Nå spiller Andy Murray mot Andy Roddick om den siste finaleplassen. Se herrenes semifinaler her.

Tommy Haas
Foto: GLYN KIRK / AFP

Dagens finaler fra kl 14.00

 • Roger Federer - Tommy Haas 7-6, 7-5, 6-3
 • Andy Roddick - Andy Murray

Kampene kan du se på nrksport.no, NRK1 og NRK2.

Nett-TV: Se Andy Murray - Andy Roddick HER

Andy mot Andy

Hjemmefavoritten Andy Murray møter amerikaneren Andy Roddick og her ligger det an til en forrykende forestilling.

Begge spillerne viser mye følelser ute på banen og er ganske jevne, selv om Murray må sier å være favoritt.

Skotten, Andy Murray, har i år gjort sin beste prestasjon i Wimbledon. Men han har et enormt press på sine skuldre. Ingen brite har vunnet på herresiden på 73 år og det er en tung bør Murray bærer på sine skuldre.

Les: Tennisfeber i Storbritannia

Andy Roddick har spilt to finaler i Wimbledon tidligere, men han tapte begge for Roger Federer. Amerikaneren er nok derfor svært sugen på å nå sin tredje finale slik at han endelig kan vinne verdens gjeveste tennistrofe.

Les: Roddick til semifinalen

Fakta om de fire semifinalistene her:

Siste nytt

 • Sjakhtar tok ny CL-skalp i Hamburg – kjemper om avansement

  Sjakhtar Donetsk tok en ny skalp på sin «hjemmebane» i Hamburg da Royal Antwerp ble slått 1-0. Den ukrainske klubben kan gå videre i mesterligaen.

  Midtstopper Mykola Matvijenko stupte fram ved nærmeste stolpe i det 12. minutt og nikket inn et frispark fra Oleksandr Zubkov. Målet ble kampens eneste.

  Den ukrainske klubben slo Barcelona 1-0 på samme bane i forrige runde og har nå holdt nullen i over 200 mesterligaminutter. Laget er allerede garantert europacupspill etter nyttår, ettersom Royal Antwerp med sitt femte strake tap er dømt til sisteplass.

  Etter kampslutt kokte det over for noen av spillerne. Det oppstå håndgemeng, og gjestenes Arbnor Muja ble utvist med sitt andre gule kort.

  Sjakhtar er oppe i ni poeng, like mange som Barcelona og Porto før de to sistnevnte møtes senere tirsdag kveld.

  Sjakhtar gjester Porto i siste runde. Da avgjøres det om det blir spill i mesterligaen eller Europaligaen på nyåret.

  (NTB)

  Shakhtars Mykola Matviyenko, til høyre, header inn åpningsmålet under Champions League gruppe H-fotballkampen mellom Shakhtar Donetsk og Antwerpen på Volksparkstadion i Hamburg, Tyskland, tirsdag 28. november 2023.
  Foto: AP
 • Immobile-dobbel senket Celtic

  Det blir ikke mer europacup på Celtic når sesongen går inn i 2024. Exiten ble klar med 0-2-tapet borte mot Lazio i mesterligaen.

  Odin Thiago Holms lag holdt lenge stand i Roma, men på tampen slo innbytter Ciro Immobile til med to kjappe scoringer.

  Celtic trengte et mirakel for å få utslagsspill i verdens gjeveste klubbturnering, men skottene blir heller ikke å se i europaligaen på nyåret.

  Tirsdagens resultat betyr at Celtic ender sist i en pulje som også har med Atlético Madrid og Feyenoord. Lenge så kampen ut til å bli et antiklimaks for Lazio, men Immobile kom til unnsetning.

  Thiago Holm ble sittende på Celtic-benken gjennom kampen. Trønderen står med totalt 54 minutter over to innhopp og ett rødt kort i høstens mesterliga.

  I den andre kampen med tidlig avspark i mesterligaen tirsdag kveld slo Sjakhtar Donetsk Royal Antwerp 1-0. (NTB)

  Champions League - Group E - Lazio v Celtic
  Foto: ALBERTO LINGRIA / Reuters
 • Kilde raskest på trening

  Aleksander Aamodt Kilde suste inn til beste tid i den første treningsomgangen før vinterens første utforrenn i verdenscupen alpint.

  Kilde kom inn til 1.39,68 og leder treningsomgangen i Beaver Creek 23 hundredels sekund foran franske Cyprien Sarrazin. Andreas Sander fra Tyskland er nummer tre, over halvsekundet bak.

  Nordmannen startet som nummer 14 av de 82 påmeldte. Han var raskest av alle i øverste del av løypa. Han tapte tid til rivalene i midtpartiet, men var nest raskest i de to siste sektorene (av fem).

  Adrian Smiseth Sejersted fikk også fart på skiene. Han startet som nummer 2 og kjørte inn til en tid som holder til 6.-plass når 30 utøvere har vært i aksjon. Han er 0,67 sekund bak Kilde.

  Sejersted har vært raskest av alle i de to sektorene hvor Kilde var et stykke bak.

  Markus Fossland er tredje norske deltaker. Han starter som nummer 56.

  Det skal kjøres verdenscuprenn i utfor fredag og lørdag, mens super-G står på programmet søndag. (NTB)

  Aleksander Aamodt Kilde
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal