Se hva som skjedde i EM i dag

Her er de beste øyeblikkene fra formiddagens økt i friidretts-EM. De norske høydepunktene og resultatene kan du lese om her.

EM-oppsummering torsdag formiddag.

Siste nytt

 • Vil avvikle forbudet mot høydehus

  Norges Friidrettsforbund vil avvikle forbudet mot høydehus, skriver de i en pressemelding. De vil fremme et forslag for tinget i Norges idrettsforbund i mai.

  Senest i dag avslo Norges idrettsforbund en midlertidig avvikling av forbudet mot høydehus i Norge. Flere norske idrettsutøvere ønsket å kunne benytte høydehus mens pandemien gjør det vanskelig og risikabelt å reise. Det ønsket altså avslått i dag.

  Forbudet mot høydehus kom i 2003. Norge er eneste nasjon i verden som har forbud mot såkalt simulert høydetrening.

 • På seierspallen

  Jesper Saltvik Pedersen ble nummer to i storslalåm da paraalpinistene åpnet sin verdenscup i sveitsiske Veysonnaz onsdag.

  Pedersen, som kjører i klassen for sittende utøvere, ble slått med 3,46 sekund av den nederlandske vinneren Jeroen Kampschreur. Samtidig hadde han 5,28 sekunds margin ned til 3.-plassen.

  Marcus Nilsson Grasto kjørte inn til 19.-plass i klassen for stående i Veysonnaz. Den ble vunnet av franskmannen Arthur Bauchet.

  Paralympics 2018
  Foto: Jessica Gow/TT / NTB scanpix
 • Norsk seier i IBU-cupen

  Skiskytteren Endre Strømsheim imponerte og vant onsdagens normaldistanse i IBU-cupen i tyske Arber. På pallen fikk han selskap av Aleksander Fjeld Andersen.

  Strømsheim hadde lagt bak seg tre feilfrie serier før siste skyting. Der fikk 23-åringen bommen som ga ham ett tilleggsminutt, men det truet ikke seieren.

  Bærum-løperen slo hjemmehåpet Philipp Nawrath med 30,8 sekunder. (NTB)

  Sesongstart Skiskyting Sjusjøen
  Foto: Geir Olsen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal