Se høydepunktene fra cupen: 17-åring med drømmedebut for Molde

Fire eliteserielag var i aksjon i cupens andre runde torsdag kveld. Her kan du se målene og høydepunktene i kampene.

f

SCORET TO MÅL PÅ ETT MINUTT: Jakob Nyland Ørsahl fikk sin første obligatoriske kamp fra start for Molde, og takket for tilliten med to scoringer fra sin midtbaneposisjon.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Hinna - Viking 1 - 4

Laster innhold, vennligst vent..

Fjerdedivisjonslaget Hinna hadde ingen lett oppgave foran seg når de skulle møte et toppet Viking-lag. Men hjemmelaget kjempet godt fra seg, og fikk til og med scoret et mål da Alf Jakob Aano scoret to minutter etter pausen. Han hadde en stor mulighet bare et minutt etterpå, men kampen endte til slutt med klar Viking-seier.

Sunndal - Molde 0 - 4

Laster innhold, vennligst vent..

Jakob Nyland Ørsahl (17) fikk drømmedebuten for Molde. Han var med på å sikre seieren da han banket inn to mål på ett minutt. Målene ser du i klippet over.

Sunndal har hatt en tøff start på sesongen i 3. divisjon, og det var aldri forventet at de skulle greie å gi eliteseriens beste lag særlig motstand. Molde sparte et par spillere, men kontrollerte stort sett kampen fra start til slutt.

Ullern - Strømsgodset 0 - 1

Laster innhold, vennligst vent..

Strømsgodset måtte kjempe for å få mål mot 3. divisjonslaget Ullern, også da Ullern fikk mannskapet redusert da Harold Biata Mufoncol fikk sitt andre gule kort og dermed måtte forlate banen. Mouinir Hamoud ble matchvinner med sin scoring etter 37 minutter. Strømsgodset har kun vunne to kamper i eliteserien i år.

Åsane - Brann 0 - 2

Laster innhold, vennligst vent..

Det begynte nesten å lukte cupbombe i lokaloppgjøret mellom 2. divisjonslaget Åsane og Brann da stillingen fortsatt var 0-0 et godt stykke ut i andreomgang. Men i det 57 minutt var det Henrik Kjelsrud Johansen som omsider fikk satt ballen i mål for Brann.

Siste nytt

 • Silva har fått sparken

  Everton-manager Marco Silva har fått sparken, melder Sky Sports. Klubben har hatt svake resultater denne sesongen, og tapte senest 5-2 for Liverpool i går. Silva tok over jobben som manager i mai 2018 og ledet laget til en åttende plass forrige sesong. De gode resultatene denne sesongen har derimot uteblitt. Flere kandidater skal være aktuelle for jobben, deriblant skal David Moyes være på lista.

  FILE PHOTO: Premier League - Southampton v Everton
  Foto: David Klein / Reuters
 • Hvas skuffa i finalen

  Tomoe Zenimoto Hvas fekk det ikkje til i finalen på 100 meter butterfly. 19-åringen var ein av gullfavorittane etter å ha hatt den beste tida i semifinalen. I finalen blei det tyngre og Hvas kom inn til femteplass på tida 49,97. Tyske Marius Kusch tok gullet på 49,06.

  Tomoe Hvas
  Foto: Claudio Bresciani/TT / Claudio Bresciani/TT
 • Kan miste El Clásico

  Real Madrid-stjernen Eden Hazard (28) sliter fortsatt med en skade og kan han gå glipp av storoppgjøret mot Barcelona 18. desember. Belgieren pådro seg skaden i den klubbens 2-2-kamp mot Paris Saint-Germain i mesterligaen i slutten av november. (AP)

  Spain Soccer Champions League
  Foto: Bernat Armangue / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal