Se høydepunktene fra cupen: 17-åring med drømmedebut for Molde

Fire eliteserielag var i aksjon i cupens andre runde torsdag kveld. Her kan du se målene og høydepunktene i kampene.

f

SCORET TO MÅL PÅ ETT MINUTT: Jakob Nyland Ørsahl fikk sin første obligatoriske kamp fra start for Molde, og takket for tilliten med to scoringer fra sin midtbaneposisjon.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Hinna - Viking 1 - 4

Laster innhold, vennligst vent..

Fjerdedivisjonslaget Hinna hadde ingen lett oppgave foran seg når de skulle møte et toppet Viking-lag. Men hjemmelaget kjempet godt fra seg, og fikk til og med scoret et mål da Alf Jakob Aano scoret to minutter etter pausen. Han hadde en stor mulighet bare et minutt etterpå, men kampen endte til slutt med klar Viking-seier.

Sunndal - Molde 0 - 4

Laster innhold, vennligst vent..

Jakob Nyland Ørsahl (17) fikk drømmedebuten for Molde. Han var med på å sikre seieren da han banket inn to mål på ett minutt. Målene ser du i klippet over.

Sunndal har hatt en tøff start på sesongen i 3. divisjon, og det var aldri forventet at de skulle greie å gi eliteseriens beste lag særlig motstand. Molde sparte et par spillere, men kontrollerte stort sett kampen fra start til slutt.

Ullern - Strømsgodset 0 - 1

Laster innhold, vennligst vent..

Strømsgodset måtte kjempe for å få mål mot 3. divisjonslaget Ullern, også da Ullern fikk mannskapet redusert da Harold Biata Mufoncol fikk sitt andre gule kort og dermed måtte forlate banen. Mouinir Hamoud ble matchvinner med sin scoring etter 37 minutter. Strømsgodset har kun vunne to kamper i eliteserien i år.

Åsane - Brann 0 - 2

Laster innhold, vennligst vent..

Det begynte nesten å lukte cupbombe i lokaloppgjøret mellom 2. divisjonslaget Åsane og Brann da stillingen fortsatt var 0-0 et godt stykke ut i andreomgang. Men i det 57 minutt var det Henrik Kjelsrud Johansen som omsider fikk satt ballen i mål for Brann.

Siste nytt

 • United-profil skrev ny kontrakt

  Den svenske midtstopperen Victor Nilsson Lindelöf (25) har forlenget sin kontrakt med Manchester United til sommeren 2024. Det opplyser Ole Gunnar Solskjærs klubb onsdag ettermiddag. Lindelöf har i alt spilt 74 kamper for United siden han kom til klubben sommeren 2017.

  Denne høsten har han dannet fast stopperpar med nysigneringen Harry Maguire. – Jeg har følt meg hjemme siden dagen jeg kom til United. Jeg har vokst betydelig både som spiller og person de siste to årene, og jeg er takknemlig for hjelpen og støtten fra alle i klubben, sier svensken.

  b450a975-5883-4faf-a830-b05e6a0e708a
  Foto: Mark Kerton / Mark Kerton
 • Kristoff-spurt gav etappeseier

  Alexander Kristoff viste gryende VM-form da han avsluttet best og vant åpningsetappen av sykkelrittet Tour of Slovakia onsdag.

  Åpningsdagen av det slovakiske rittet byr på ikke mindre enn to etapper. Den første på 138 kilometer med start og mål i Bardejov endte i massespurt, og der var Kristoff den klart sterkeste, og vant foran danske Michael Mørkøv.

  Senere onsdag skal det sykles en 7,4 kilometer lang individuell tempoetappe. Der bærer Kristoff naturlig nok ledertrøya etter seieren på åpningsetappen.

  Kristoff
  Foto: Thibault Camus / AP
 • Bullen avsluttet norsk fiasko-VM

  Det norske brytehåpet Grace Bullen vant sin første kamp, men røk 2-11 for Anastasia Nichita fra Moldova i åttedelsfinalen, dermed er hun ute av mesterskapet.

  Bullens videre skjebne og mulig OL-plass var avhengig om den samme Nichita tok seg videre fra kvartfinalen. Hun tapte derimot klart for japanske Risako Kawai.

  Bullen i 57-kilosklassen var det siste gjenværende norske håpet i mesterskapet.

  De øvrige fem norske utøverne, fire menn og menn kvinner, røk alle ut etter bare én eller to kamper på matta. Dermed ble årets VM ingen stor suksess for Norges vedkommende. (NTB)

  Grace Bullen
  Foto: Attila Kisbenedek / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal