Se høydepunktene fra cupen: 17-åring med drømmedebut for Molde

Fire eliteserielag var i aksjon i cupens andre runde torsdag kveld. Her kan du se målene og høydepunktene i kampene.

f

SCORET TO MÅL PÅ ETT MINUTT: Jakob Nyland Ørsahl fikk sin første obligatoriske kamp fra start for Molde, og takket for tilliten med to scoringer fra sin midtbaneposisjon.

Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Hinna - Viking 1 - 4

Laster innhold, vennligst vent..

Fjerdedivisjonslaget Hinna hadde ingen lett oppgave foran seg når de skulle møte et toppet Viking-lag. Men hjemmelaget kjempet godt fra seg, og fikk til og med scoret et mål da Alf Jakob Aano scoret to minutter etter pausen. Han hadde en stor mulighet bare et minutt etterpå, men kampen endte til slutt med klar Viking-seier.

Sunndal - Molde 0 - 4

Laster innhold, vennligst vent..

Jakob Nyland Ørsahl (17) fikk drømmedebuten for Molde. Han var med på å sikre seieren da han banket inn to mål på ett minutt. Målene ser du i klippet over.

Sunndal har hatt en tøff start på sesongen i 3. divisjon, og det var aldri forventet at de skulle greie å gi eliteseriens beste lag særlig motstand. Molde sparte et par spillere, men kontrollerte stort sett kampen fra start til slutt.

Ullern - Strømsgodset 0 - 1

Laster innhold, vennligst vent..

Strømsgodset måtte kjempe for å få mål mot 3. divisjonslaget Ullern, også da Ullern fikk mannskapet redusert da Harold Biata Mufoncol fikk sitt andre gule kort og dermed måtte forlate banen. Mouinir Hamoud ble matchvinner med sin scoring etter 37 minutter. Strømsgodset har kun vunne to kamper i eliteserien i år.

Åsane - Brann 0 - 2

Laster innhold, vennligst vent..

Det begynte nesten å lukte cupbombe i lokaloppgjøret mellom 2. divisjonslaget Åsane og Brann da stillingen fortsatt var 0-0 et godt stykke ut i andreomgang. Men i det 57 minutt var det Henrik Kjelsrud Johansen som omsider fikk satt ballen i mål for Brann.

Siste nytt

 • Alvorlig ulykke på Momarken

  Travkusk Gøran Antonsen ble hentet av luftambulanse etter en stygg travulukke på Momarken tirsdag kveld. Ulykken skjedde da hesten New Fighter som Solberg kjørte, trolig snubler på oppløpet, melder Trav365.no. Også Adrian Solberg Akselsen skal være skadd.

 • Holøs til Lidköping

  Ishockeybacken Jonas Holøs (31) vender tilbake til SHL og skal spille for Linköping fra neste sesong.

  Den norske landslagskapteinen, som de to siste sesongene har spilt for sveitsiske Fribourg-Gotteron, har skrevet under på en toårskontrakt med sin nye klubb.

  Holøs
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Hynne på andreplass i Sverige

  Med tiden 2.02,61 ble Hedda Hynne nummer to på 800-meteren i Grand Prix-stevnet i svenske Sollentuna tirsdag kveld. Svenske Lovisa Lindh vant på 2.01,79. Begge løp på sesongbeste, men var et stykke unna VM-kravet på 2.00,60.

  Hedda Hynne
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal