Schweinsteiger fløyet til sykehus

Bastian Schweinsteiger ble i helgen fløyet til sykehus i helikopter, men Tysklands lagledelse insisterer på at det bare var for en rutinesjekk. Sykehuset i Eunopolis er bare seks mil unna Tysklands VM-base nær Porto Seguro, men tyskerne foretrakk helikopter på grunn av de dårlige veiene i området. Et brasiliansk nettsted meldte først at Schweinsteiger måtte til sykehus for behandling etter å ha fått en smell på trening, men Tysklands fotballforbund opplyste at han skulle gjennom en rutinemessig MR-undersøkelse av kneet.

Siste nytt

 • Åsane tok første stikk

  Åsane var sterkest i den første kvalifiseringskampen til 1. divisjon menn. Joakim Hammersland scoret to av målene da bergenserne vant 3-1 over Notodden på bortebane. Dermed kan de sikre opprykk på hjemme på søndag.

  Åsane fotball etter 3-1 seier borte mot Notodden 21.11.19
  Foto: Åsane fotball
 • Avgjorde sekundet før slutt

  Storhammar gav får seg tomålsleiinga i sluttminutta mot Sparta torsdag, men reiste seg og avgjorde kampen med 6–5 målet eitt sekund før slutt. Laget klatra dermed til 2.-plassen og tok litt innpå serieleiar Stavanger. Norgesmeister Frisk Asker vart slått 3–7 på heimebane av Stjernen på heimebane, og vart dermed passert av Storhamar.

  Eliteserien ishockey, menn (12. Runde): Storhamar - Stavanger (2-1)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Snøbrettpioner død

  Jake Burton Carpenter, mannen bak Burton Snowboards, er død 65 år gammel. Carpenter grunnla selskapet i 1977. Burton-brettene har bidratt til at snøbrett i dag er en folkesport.

  Obit Jake Burton
  Foto: Alden Pellett / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal