Hopp til innhold

Siste nytt

 • Pistorius nektes prøveløslatelse

  Oscar Pistorius har fått avslag på prøveløslatelse fra fengsel. Det er bestemt av en rettsinstans i Sør-Afrika.

  Pistroius soner en fengselsdom på 13,5 år for overlagt drap på sin tidligere kjæreste, Reeva Steenkamp. Hun ble skutt hjemme i parets leilighet,

  Friidrettsstjernen gikk under kallenavnet «Blade Runner» da han løp med karakteristiske proteser.

  Pistorius har insistert på at drapet oppsto fordi han trodde at det var en innbruddstyv i huset. Han ble ikke trodd av påtalemyndigheten, som mente at det var en bevisst handling mot Steenkamp.

  Pistorius
  Foto: IAN KINGTON / AFP
 • Tvunget til å gå til kaféen - dropper trener

  To av Storbritannias største friidrettsstjerner vraker treneren. Årsaken: De fikk ikke låne leiebilen og måtte gå til kaffeen under en treningsleir i Australia.

  Hendelsen skal ha vært dråpen som fikk begeret til å renne over for Laura Muir og Jemma Reekie i deres misnøye med treneren.

  I en pressemelding fra det britiske forbundet bekrefter de at veien er slutt for deres samarbeid med trener Andy Young.

  Ifølge Young hadde han gitt duoen tillatelse til å bruke leiebilen, skriver The Times.

  Muir har OL-sølv og VM-bronse på 1500 meter. Reekie er i verdenstoppen på 800- og 1500 meter.

  Britain Commonwealth Games Athletics
  Foto: Manish Swarup / AP
 • Guardiola: Haaland usikker før kampen mot Liverpool

  Erling Braut Haaland (22) er på bedringens vei foran Manchester Citys storkamp mot Liverpool i Premier League.

  Det er fortsatt ikke klart om spissen kan spille kampen. Haaland mistet nylig to EM-kvalifiseringskamper for Norge på grunn av en lyskeskade.

  – Erling er på bedringens vei. Vi har siste treningsøkt i morgen, og så får vi se hvordan han føler seg, sier City-manager Pep Guardiola fredag ettermiddag.

  Haaland pådro seg skaden i FA-cupkampen mot Burnley noen dager før det norske landslaget samlet seg i Spania foran de to første EM-kvalifiseringskampene.

  Der ble det tidlig klart at jærbuen ikke kunne være med videre og ta del i oppgjørene mot Spania og Georgia. Han reiste deretter til Barcelona for videre undersøkelser.

  Manchester City har ofte sendt spillere til et samarbeidssykehus i den katalanske hovedstaden for å undersøke skader.

  – Det var veldig overraskende. Jeg visste ingenting. Han ringte meg og sa at de hadde tatt noen bilder og funnet noe som ikke var bra, sa far Alfie Haaland til TV 2 etterpå.

  Manchester City ligger åtte poeng bak (med én kamp mindre spilt) serieleder Arsenal og tåler trolig ikke et tap mot Liverpool om det fortsatt skal være håp om ligagull. (NTB)

  Manchester City's Norwegian striker Erling Haaland (L) is congratulated by Manchester City's Spanish manager Pep Guardiola as he leaves the pitch during the English Premier League football match between Manchester City and Wolverhampton Wanderers at the Etihad Stadium in Manchester, north west England, on January 22, 2023.
  Foto: PAUL ELLIS / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste