Schleck hjemsendt fra Spania Rundt etter bytur

Sykkelstjernene Andy Schleck og Stuart O'Grady ble tirsdag sendt hjem fra Spania Rundt av deres egen sjef i Saxo Bank-laget.

Andy Schleck

Andy Schleck er sendt hjem fra Spania Rundt.

Foto: BERNARD PAPON / Afp

Teameier Bjarne Riis nekter å kommentere hvorfor stjerneduoen er kastet ut. Ifølge dansk TV 2 skal duoen ha brutt lagets interne regler ved å drikke alkohol.

- Jeg anerkjenner at jeg har brutt en av lagets regler ved å gå ut for å ta en en drink etter middag, og derfor har Bjarne besluttet å sende meg og Stuart O'Grady hjem, skriver Andy Schleck i en sms til TV2 i Danmark.

Først etter tirsdagens etappe vil teamsjef Bjarne Riis gi ytterligere kommentarer om hva som er skjedd.

Eriksen: - Dårlig gjort av Andy

- Fuktig bytur

Også Sporten.dk skriver at det skal være snakk om en fuktig bytur, og at det er årsaken til den strenge reaksjonen.

Lillebror Schleck og O'Grady er for lengst klare for det nye profflaget som er i ferd med å opprettes i Luxembourg for kommende sesong.

Avslutter samarbeidet

Spania Rundt er et av de siste rittene deres under Riis' vinger. Andy Schleck kjempet med nebb og klør om seieren i Tour de France tidligere i år.

Han tapte med 39 sekunder mot Riis nye stjerne, Alberto Contador.

Siste nytt

 • Rekordtidlig friidretts-VM i 2022

  Friidretts-VM i Eugene, Oregon skal arrangeres fra 15. til 24. juli i 2022. Aldri før har VM startet så tidlig på året.

  Mesterskapet i USA skulle egentlig vært holdt i august neste år, men det måtte utsettes som følge av at sommer-OL i Tokyo ble utsatt i et år.

  Den nye terminlisten gjør at det ikke blir kollisjoner mellom VM, EM og Samveldelekene, som alle skal holdes i juli/august 2022.

  – Dette blir en bonanza for friidrettsfans verden rundt, sier president i det internasjonale friidrettsforbundet, Sebastian Coe.

  Jakob Ingebrigtsen
  Foto: Lise Åserud
 • Positiv B-prøve for EM-gullvinner

  Svenske Robert Fsihas B-prøve var også positiv. Svensken tok EM-gull i terrengløp i desember, men i februar ble han tatt i doping. Testen ble gjort i Addis Abeba, Etiopia, 13 dager før han tok gullet.

  Fshia ønsker ikke å kommentere saken, ifølge SVT.

  Terrengløp-EM
  Foto: Pedro Rocha / NTB scanpix
 • Riise og datteren til sykehus

  John Arne Riise og hans 19 år gamle datter er sendt til sykehus etter en trafikkulykke i Ålesund natt til onsdag, bekrefter John Arne Riises manager Erland Bakke overfor Dagbladet.

  – Han kjørte sin datter Ariana hjem til Ålesund. Rett før ankomst var det en hindring i veibanen som medførte at John Arne Riise svingte raskt til venstre og kolliderte med autovernet, skrev Bakke i en epost til avisen.

  Begge ble tatt med til sykehus for rutinemessig kontroll, men skal etter forholdene ha det bra, ifølge manageren Bakke.

  Riise
  Foto: Mariam Butt

Sendeplan

Kl. Program Kanal