Startnummer en leder

Marlies Schild kjørte ned til beste tid fra startnummer en i 1. omgang av kvinnenes slalåmrenn i alpin-VM i Garmisch-Partenkirchen.

Video Marlies Schild leder etter 1. omgang

Storfavoritten Schild hadde de beste forholdene og leverte en omgang uten de store feilene. Den østerrikske jenta leder med 21 hundredeler foran finske Tanja Poutiainen, mens Kathrin Zettel er 61 hundredeler bak på en tredjeplass.

- Det er et stor press på meg, men jeg skal gjør mitt beste for å gjøre det mange forventer av meg også i 2. omgang, sa Marlies Schild til NRK etter 1. omgang.

- Det var ganske bløtt i bakken og det er lett å gjøre feil, sa hun videre.

Schild står med 26 verdenscupseirer, men har ikke noe gull fra noe VM så hun føler nok på presset om å prestere i et mesterskap.

Svenske Maria Pietelä-Holmner ligger på fjerdeplass.

Den tyske hjemmefavoritten Maria Riesch holder 5.-plassen, men er hele 0,80 sekunder bak lederen.

Det er Ingen norske deltagere i slalåmkonkurransen i VM.

2. omgang starter kl. 13.25.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Siste nytt

 • De Ligt klar for Juventus

  Det nederlandske supertalentet Matthijs de Ligt er bekreftet klar for Juventus. Den 19 år gamle midtstopperen kommer fra Ajax, og har skrevet under på en femårskontrakt. Ingen av klubbene oppgir noen sum for De Ligt.

  de Ligt
  Foto: Matthew Childs / Reuters
 • Rekker trolig ikke VM

  Det ser ikke bra ut for Kari Aalvik Grimsbø og Amanda Kurtovic med tanke på håndball-VM i Japan. Kneskader stopper trolig begge, skriver NTB. – Sannsynligheten er liten, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson. Mesterskapet starter 30. november.

  Håndball EM Kvalifisering: Norge - Kroatia (33-27)
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • «Tutta» gjorde comeback

  Suzann «Tutta» Pettersen (38) er tilbake i LPGA-turneringen for første gang siden november 2017. 38-åringen gjorde sitt comeback i lagturneringen Dow Great Lakes Bay Invitational i Michigan i USA. «Tutta» spiller sammen med Catriona Matthew. Dermed endte runden tre slag over par – på en delt 50. plass.

  Tutta
  Foto: Katy Kildee / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal