Satte personlig rekord

Christina Vukicevic (21) leverte en godkjent OL-debut, men røk ut i forsøket.

Vukicevic løp på 13.05, en tid som kke holder til semifinale.

- Nei, fader, sa Vukicevic til NRK etter løpet.

Godt fornøyd

Men OL-debutanten, som endte på 4. plass i sitt heat, var godt fornøyd med å sette personlig rekord i Beijing.

- Egentlig hadde jeg ikke reelle muligheter til å gå videre. Uansett er det bra å få løpe i en kvartfinale i et OL. Jeg er tross alt fornøyd bare med å være her, sa hun til NRK.

Amerikansk seier

Lolo Jones fra USA vant på tiden 12.71. Anay Tejpada fra Cuba ble nummer to med tiden 12.84.

Les også: Resultatservice

Siste nytt

 • Solid skyting gav norsk andreplass

  Noreg gjekk inn til andreplass på den blanda skiskyttarstafetten i slovenske Pokljuka. Tarjei og Johannes Thingnes Bø, Synnøve Solemdal og Ingrid Landmark Tandrevold klarte seg med fire ekstraskot og tok andreplassen bak suverene Frankrike. Tyskland tok tredjeplassen. Tiril Eckhoff er sjuk og Marte Olsbu Røiseland stod over dagens løp i Pokljuka.

  d8dT9PeEZUA
  Foto: Berit Roald / Berit Roald
 • Suveren norsk kombinertsiger

  Det norske laget gjorde det bra i hoppbakken og var åleine i tet frå start til mål i langrennet i Oberstdorf. Espen Bjørnstad, Jens Luraas Oftebro, Jørgen Graabak og Jarl Magnus Riiber gjekk kontrollert inn til ein klar siger framfor Tyskland (+1.34) og Japan (+2.50). Rennet er prøve-VM før neste års ski-VM i Oberstdorf.

  Austerrike sin veteran, Bernhard Gruber, fekk det spesielt hardt, og det som kan ha vore sjukdom hos Gruber øydela konkurransen for Austerrike.

  Riiber og Graabak
  Foto: BARBARA GINDL
 • Lundby på 5. plass

  Østerrikske Chiara Hoelzl vant hoppkonkurransen i Romania lørdag. Maren Lundby endte på 5. plass og Silje Opseth på 6. plass. Dette er Opseths beste verdenscup-plassering i karrieren.

  Maren Lundby
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal