Satte ny verdensrekord

Dennis Kimetto fra Kenya løp inn til ny verdensrekord da han vant Berlin maraton søndag formiddag. Den nye verdensrekorden lyder på 2.02.57, ifølge Berlin maratons twitterprofil. Wilson Kipsang hadde den gamle rekorden på 2.03.23, satt i Berlin i 2013.

Sportsnyheter

Football, FIFA Women's World Cup Qualifier, Kosovo - Norway

Disse møter Norge i EM

Gruppene for det utsatte Europamesterskapet neste sommer er klare etter kveldens trekning i Manchester. Etterpå hadde landslagssjef Martin Sjøgren grunn til å smile.

Siste nytt

 • Zuccarello mulig koronasmittet

  Mats Zuccarello mister nattens NHL-kamp for Minnesota Wild mot Seattle Kraken. Nordmannen er ført opp på NHLs protokolliste for koronasmitte.

  Det opplyser klubben hans om på sin Twitter-konto. Zuccarello og Rem Pitlick er på lista over spillere som av koronarelaterte årsaker er uaktuelle for spill. Det kan bety at de er smittet eller at de er definert som nærkontakt av smittede spillere.

  Mats Zuccarello for Minnesota Wild
  Foto: Jerome Miron
 • Rekker trolig ikke landskampene

  De avgjørende VM-kvalifiseringskampene i november kommer trolig for tidlig for Sander Berge, som ennå ikke er kvitt sin hamstringskade, melder TV 2.

  Kanalen viser til Sheffield United-manager Slavisa Jokanovics uttalelser på torsdagens pressekonferanse.

  – For øyeblikket er ikke Sander en del av troppen som forbereder seg til kamper. Vi forventer at han kan begynne å jobbe med oss i løpet av landslagspausen, sa han.

  Berge har ennå ikke spilt en landskamp under Ståle Solbakkens ledelse, på grunn av ulike skader og koronasmitten han ble rammet av i september.

  Etter å ha blitt friskmeldt pådro han seg en hamstringskade under oppvarming til seriekampen mot Hull 18. september.

  Fotball, VM-kvalifisering: Trening med Norges herrelandslag
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Ruud sendte ut fjorårsfinalist

  Casper Ruud sendte ut sist års tapende finalist Lorenzo Sonego i 2. runde av ATP 500-turneringen i Wien. Kampen ble vunnet i strake med sifrene 7–5, 4–6, 6-4.

  I kvartfinalen venter formspilleren Jannik Sinner, som er rangert som nummer elleve i verden. Sinner og Ruud er to av de heteste kandidatene til å stikke av med en plass i ATP-sluttspillet i midten av november.

  Sesongens åtte beste spillere møtes i Torino for å kjempe om rundt 25 millioner kroner og 1500 rankingpoeng. To plasser står ledig. To av de andre favorittene, Hubert Hurkacz og Cameron Norrie, røk ut i henholdsvis 1. og 2. runde av turneringen.

  Casper Ruud
  Foto: Generali Open / Alexander Scheuber

Sendeplan

Kl. Program Kanal