Satser på oppstart 26. januar

Norges Ishockeyforbund håper å gjenoppta kampaktiviteten i eliteserien i ishockey 26. januar etter den ufrivillige koronapausen.

Alle kamper i eliteserien for menn ble stoppet fredag i forrige uke etter omfattende smitteutbrudd i sju av klubbene. Mandag ble også samtlige kamper i 1. divisjon og toppserien for kvinner satt på pause.

Også flere dommere er blitt smittet med koronaviruset.

I et intervju med Gudbrandsdølen Dagningen opplyser generalsekretær Ottar Eide i Norges Ishockeyforbund at det nå legges opp til oppstart 26. januar.

– Vi har nå satt opp en terminliste som tar utgangspunkt i at klubber skal gjøre ferdig sin karantene og rekke noen treninger før det starter igjen. Samtidig må vi følge med, vi vet jo ikke om det lar seg gjøre i praksis, sier Eide til avisen.

Ottar Eide
Foto: Terje Pedersen / NTB

Siste nytt

 • Førte laget til historisk Superbowl

  Quarterbacklegenden Tom Brady førte Tampa Bay Buccaneers til 31-26-seier over Green Bay Packers og er klar for Superbowl om to uker.

  Det blir 43-årige Bradys 10. finale i NFL-sluttspillet, men alle de tidligere har vært med New England Patriots, som han førte til seks titler. I sin første sesong som Bucs-spiller gjorde han laget til det aller første som får spille Superbowl på sin egen arena.

  – Hvem ville trodd at vi kunne greie dette? Men vi gjorde det, sa Brady etter kampnen.

  Motstander i Superbowl i Tampa 7. februar blir tittelforsvarer Kansas City Chiefs. Om Brady vinner, vil han alene ha flere NFL-titler enn noen av ligaens klubber.

  Tom Brady
  Foto: Matt Ludtke / AP
 • Atletico stormer videre

  Atlético Madrid vendte til 3-1-seier mot Valencia og har sju poengs luke til byrival Real på tabelltoppen i spansk fotball.

  Uros Racic ga gjestene ledelsen, men João Felix utlignet før pause. I 2. omgang sørget Luis Suárez og Angel Correa for seier.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Fabio Ferrari / AP
 • Juventus nærmere teten

  Juventus slo tilbake etter tapet for Inter i forrige runde og vant enkelt 2-0 over Bologna i Serie A søndag.

  Arthur og Weston McKennie scoret målene.

  De ni siste årenes seriemester har ikke vært like dominerende som vanlig i italiensk fotball. Med seier over Bologna klatret Juve iallfall fra en skuffende 7.-plass til 5.-plass og meldte seg for alvor på kampen om ligagullet igjen.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Fabio Ferrari / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal