Sarpsborg låner AIK-spiller

Sarpsborg 08 låner AIK-spiller Felix Michel fram til 2. august. Midtbanemannen beskriver seg selv som en fysisk, stor og sterk duellspiller.

– Jeg hadde min første økt mandag og synes det var bra trøkk og kvalitet, sier Michel til klubbens hjemmeside.

Sarpsborg 08s trener Mikael Stahre i aksjon under treningskampen i fotball mellom Sarpsborg 08 og Odd på Sarpsborg Stadion
Foto: Christoffer Andersen / NTB

Siste nytt

 • Fikk sparken etter tre uker

  Gennaro Gattuso forsvant fra Napoli og ble ansatt som hovedtrener i Fiorentina for tre uker siden. Nå er han arbeidsledig igjen.

  Det opplyser Serie A-klubben fra Firenze på sitt nettsted torsdag. Klubben og Gattuso ble åpenbart ikke enige om hvordan de skulle samarbeide.

  «ACF Fiorentina og herr Rino Gattuso har gjensidig bestemt seg for ikke å følge opp tidligere inngåtte avtaler, og derfor vil vi ikke starte den neste fotballsesongen sammen», skriver klubben.

  Gennaro Gattuso ny Napoli-trener
  Foto: Marco Bertorello / AFP
 • Unntakstilstanden i Tokyo oppheves

  Unntakstilstanden i Tokyo og andre deler av Japan opphører 20. juni, en drøy måned før OL starter. Tiltaket vil være gjeldende til slutten av august.

  Tokyo og ni andre japanske regioner har vært i unntakstilstand i en lengre periode som følge av smittesituasjonen. Dette er den tredje unntakstilstanden siden starten av pandemien.

  Perioden avsluttes 20. juni, en drøy måned før sommer-OL starter i den japanske byen, bekreftet den japanske statsråden Yasutoshi Nishimura torsdag.

  I Tokyo og de ni andre japanske regionene blir det fortsatt restriksjoner på alkoholservering og åpningstider for barer og restauranter. (NTB)

  Japan Tokyo Olympics
  Foto: Koji Sasahara / AP
 • Eriksen får hjertestarter

  Det danske fotballforbundet opplyser på twitter at Christian Eriksen skal få operert inn en hjertestarter (ICD) etter hjertestansen.

  Eriksen falt om under lørdagens EM-kamp mot Finland.

  – Etter at Christian har gjennomgått diverse hjerteundersøkelser, er det blitt besluttet at han skal få operert inn en hjertestarter. Dette gjør man etter hjertestans utløst av hjerterytmeforstyrrelser, en såkalt ICD-enhet, forteller fotballforbundet i en pressemelding.

  Christian Eriksen, fra hans Instagram

Sendeplan

Kl. Program Kanal