NRK Meny
Normal

Sandefjord tapte stort i Andresens eliteserie-comeback

Martin Andresen kunne ikke redde Sandefjord-poeng mot Molde på hjemmebane.

Ola Kamara og Martin Andresen

KJEMPER: Martin Andresen i kamp om ballen med Moldes Ola Kamara.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Det er litt pinlig sånn som det blir i andreomgangen. Det er vi som skal fram og sette press på Molde, og så er det de som setter press på oss, med ti mann, sa Sandefjord-trener Lars Bohinen til CMore etter kampen.

Han hadde akkurat sett laget sitt rote bort en god mulighet til poeng mot et Moldelag som ble redusert til ti mann på stillingen 2-1 like før pause.

– Vi gir Molde kampen i en orgie av feilpasninger på vei framover, og da spiller vi kampen inn i Moldes hender, og det synes jeg er veldig skuffende, fortsatte Bohinen.

Andresen fikk sin debut

Det er snart en måned siden NRK skrev om at Martin Andresen var spilleklar for Sandefjord. 38-åringen har brukt tid på å komme seg i form, men mot Molde var det klart for comeback fra start.

En tøff oppgave for Sandefjord som tapte 6-1 mot Molde borte i mai.

Etter 59 minutter var det slutt for Andresen, som ble erstattet av Mads Pedersen.

Da lå Sandefjord under 2-1, etter to mål av Ola Kamara og ett av Erik Mjelde.

Måtte spille med ti mann

Like før pausen ble imidlertid oppgaven noe mer mulig for hjemmelaget. 18 år gamle Sander Svendsen ble vist det røde kortet etter å ha satt knottene i Lars Grorud, og Sandefjord spilte hele andreomgangen med en mann mer.

Uten at det hjalp.

7 minutter etter at Andresen gikk av banen var det klar for årets første eliteseriemål av Etzaz Hussain. Hussain fikk aldri tillit av Andresen i Vålerenga og ble bare der i to måneder tilbake i 2011.

Moi Elyounoussi økte ledelsen til 4-1 med et kvarter igjen å spille, mens Victor Demba Bindia reduserte til 2-4 helt på tampen av oppgjøret.

– Jeg synes det er sterkt, i alle fall med ti mann. Vi spiller meget bra i andreomgang i forhold til at vi er en mann mindre og skaper mye mer enn dem, sa Kamara til C More etter kampen.

Siste nytt

 • Ingebrigtsen med nytt EM-krav

  Filip Ingebrigtsen løp på 13.30,48 på 5000 meter under et stevne i belgiske Heusden lørdag kveld. 25-åringen kom rett fra fredagens stevne i Monaco, hvor han satte ny Norges rekord på 1500 meter. Lørdag klarte han også EM-kravet på 5000 meter.

  Filip Ingebrigtsen
  Foto: Jasper Jacobs / AFP
 • Koreas første fellesgull på 27 år

  Bordtennisduoen bestående av sørkoreanske Jang Woo-jin og nordkoreanske Cha Hyo Sim gikk helt til topps i en bordtennisturnering avholdt i Daejon. Ikke siden 1991 har et felles koreansk lag tatt gull i en idrett, også da i bordtennis. I april ble det holdt et toppmøte mellom landene hvor de lovet å øke sitt samarbeid innen sport.

  Foto: Hong Hae-in / AP
 • Sterk slutt sikret seier

  Spanske Omar Fraile sikret sin første etappeseier i Tour de France da han gikk til topps på den 14. etappen i årets utgave. På Belgias nasjonaldag så det lenge ut til at det skulle bli belgisk etappeseier, men Fraile ble for sterk opp monsterbakken.

  Tour de France
  Foto: Benoit Tessier / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Tour de France 15.etappe og friidrett Diamond League, London
Friidrett: Diamond League fra London
Tour de France 15.etappe og friidrett Diamond League, London
X Games Minneapolis
OL-profiler: Marcus Kleveland
X Games: Skateboard, street