NRK Meny
Normal

Sandefjord tapte stort i Andresens eliteserie-comeback

Martin Andresen kunne ikke redde Sandefjord-poeng mot Molde på hjemmebane.

Ola Kamara og Martin Andresen

KJEMPER: Martin Andresen i kamp om ballen med Moldes Ola Kamara.

Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Det er litt pinlig sånn som det blir i andreomgangen. Det er vi som skal fram og sette press på Molde, og så er det de som setter press på oss, med ti mann, sa Sandefjord-trener Lars Bohinen til CMore etter kampen.

Han hadde akkurat sett laget sitt rote bort en god mulighet til poeng mot et Moldelag som ble redusert til ti mann på stillingen 2-1 like før pause.

– Vi gir Molde kampen i en orgie av feilpasninger på vei framover, og da spiller vi kampen inn i Moldes hender, og det synes jeg er veldig skuffende, fortsatte Bohinen.

Andresen fikk sin debut

Det er snart en måned siden NRK skrev om at Martin Andresen var spilleklar for Sandefjord. 38-åringen har brukt tid på å komme seg i form, men mot Molde var det klart for comeback fra start.

En tøff oppgave for Sandefjord som tapte 6-1 mot Molde borte i mai.

Etter 59 minutter var det slutt for Andresen, som ble erstattet av Mads Pedersen.

Da lå Sandefjord under 2-1, etter to mål av Ola Kamara og ett av Erik Mjelde.

Måtte spille med ti mann

Like før pausen ble imidlertid oppgaven noe mer mulig for hjemmelaget. 18 år gamle Sander Svendsen ble vist det røde kortet etter å ha satt knottene i Lars Grorud, og Sandefjord spilte hele andreomgangen med en mann mer.

Uten at det hjalp.

7 minutter etter at Andresen gikk av banen var det klar for årets første eliteseriemål av Etzaz Hussain. Hussain fikk aldri tillit av Andresen i Vålerenga og ble bare der i to måneder tilbake i 2011.

Moi Elyounoussi økte ledelsen til 4-1 med et kvarter igjen å spille, mens Victor Demba Bindia reduserte til 2-4 helt på tampen av oppgjøret.

– Jeg synes det er sterkt, i alle fall med ti mann. Vi spiller meget bra i andreomgang i forhold til at vi er en mann mindre og skaper mye mer enn dem, sa Kamara til C More etter kampen.

Siste nytt

 • Ødegaard tilbake for Heerenveen

  Martin Ødegaard var tilbake fra sin bruddskade da Heerenveen spilte 1-1 borte mot Vitesse i den nederlandske æresdivisjonen lørdag.

  Martin Ødegaard
  Foto: NRK
 • Tredjeplass til Skarstein

  Paralympics-håpet Birgit Skarstein fikk en sterk tredjeplass i lørdagens verdenscuprenn i langrenn i Tyskland, skriver NTB.

  Birgit Skarstein
  Foto: Anne Ragnhild Kroken / Norges Skiforbund
 • Ezinne tok VM-kravet

  Ezinne Okparaebo klarte kravet før innendørs-VM på 60-meteren under Bassen sprint i Bærum i dag. – 7.25 og VM-krav på første stevnet i dag. I'm back, skriver sprinteren i en SMS til NRK.

  Ezinne Okparaebo
  Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal