Sportsnyheter

Are Weierholt Strandli

Brun om skuffelsen etter OL-exiten: – Jeg hulket som et lite barn

TOKYO/OSLO (NRK): Kristoffer Brun og Are Strandli har hatt det tøft både mentalt og fysisk etter den dramatiske avslutningen på deres OL-drøm.

Siste nytt

 • FK Haugesund får eget kvinnelag

  Onsdag ble avtalen som sikrer et kvinnelag i fotball i Haugesund fra og med neste sesong signert. Samarbeidet er mellom Haugesund, SK Haugar og SK Djerv 1919.

  Det ble tidligere i år bekreftet at FK Haugesund ville gå inn for elitesatsing for kvinner fra og med neste sesong. Nå er det klart, melder klubben på sine nettsider.

  Laget, som er et samarbeid mellom Haugesund, SK Haugar og SK Djerv 1919, tar over Haugars plass i seriesystemet og vil trolig starte på nivå tre i det norske seriesystemet.

   FK Haugesund - Strømsgodset
  Foto: Jan Kåre Ness / NTB
 • Iuel bekymret for fulle busser

  Amalie Iuel møtte pressen torsdag, to dager før hun løper sin første øvelse i OL.

  Iuel har allerede rukket å ta bussen til stadion for å se på anlegget. Der måtte hun sitte på en full buss frem og tilbake. Det bekymrer den norske hekkeløperen.

  – Det blir noe annet enn vi er vant med hjemme. Der prøver vi å unngå offentlig transport og sånne ting. Ikke eksponere oss for så mange mennesker. Det er noe vi har kjent på her. Vi må bare tenke at alternativet er mye verre, hvis de hadde avlyst hele greia, sier Amalie Iuel.

  Trener Leif Olav Alnes forteller at de satt med to munnbind på bussen og at de prøver å gjøre det de kan for å unngå smitte.

  – Vi prøver å være veldig mye i kohorten vår. Vi er mye i leiligheten vi har. Noen vil sikkert si at vi er overforsiktige, men jeg tror det er fornuftig. Vi er veldig klare over at verden står i en pandemi, og prøver å håndtere det på en fornuftig måte, sier Alnes.

  Sommer-OL i Tokyo 2021
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Peter Sagan bytter lag

  Den triple verdensmesteren i sykling Peter Sagan forlater Bora-hansgrohe etter fem sesonger i det tyske laget.

  Bora-hansgrohe bekrefter på sine nettsider at verken Sagan eller tyske Pascal Ackermann forlenger kontraktene sine som utløper etter inneværende sesong.

  Sagan er satt i forbindelse med en overgang til TotalEnergies, der Boasson Hagen er på utegående kontrakt, og at han vil ta med seg flere frigitte Bora-ryttere til det franske laget, skriver Cyclingnews.

  Ackermann forventes å erstatte Alexander Kristoff i UAE-laget. (NTB)

  Slovakiske Peter Sagan
  Foto: Heiko Junge / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal