Sammenlagtfavoritt falt stygt

Nummer to i Raw Air-sammendraget, Stephan Leyhe falt stygt i kvalifiseringen i Granåsen onsdag og ble sendt til sykehus. Marius Lindvik leverte et strålende hopp og var med 135,5 meter lengst ned i bakken sammen med Johann André Forfang. Lindvik og Forfang kom på henholdsvis tredje- og fjerdeplass.

Sammenlagtleder Kamil Stoch havnet på en tiendeplass og toeren i sammendraget. Med det halverte Lindvik avstanden til Stoch i sammendraget og klatret opp til en tredjeplass, med bare 7,6 poeng opp til polakken.

For tyske Leyhe er Raw Air over. Undersøkelser onsdag kveld gir mistanke om et ødelagt korsbånd.

– Det er litt vanskelig. Vi må sjekke det venstre kneet hans som gjør vondt. Jeg er ikke sikker på hvor alvorlig det er. Vi må få en lege til å ta en kikk på ham, sa pressetalsmann i Det tyske skiforbundet, Florian Schwarz til NRK etter rennet.

Raw Air verdenscup hopp Lillehammer
Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Ingen debut for Skjelbred

  Per Ciljan Skjelbred er tilbake i trening, men ifølge Adresseavisen går det mot at Rosenborg blir uten 33-åringen i lørdagens hjemmekamp mot Strømsgodset.

  Den tidligere Hertha Berlin-spilleren var bare ti minutter på treningsfeltet på Lerkendal mandag før han gikk i garderoben med sin vonde legg.

  Han trente igjen onsdag, men innrømmet overfor Adresseavisen at lørdagens oppgjør mot Strømsgodset høyst sannsynlig går uten ham.

  Per Ciljan Skjelbred
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • ESPN: Ingen Ryder Cup før 2021

  Viktor Hovland får ikke muligheten til å representere Europa i Ryder Cup i 2020. Turneringen kommer til å bli utsatt i ett år til september 2021, ifølge ESPN.

  Bakgrunnen er koronapandemien, melder ESPN. Den amerikanske TV-kanalen skriver at den offentlige kunngjøringen av utsettelsen vil komme i løpet av onsdagen.

  Viktor Hovland, som er oppe på 42.-plass på verdensrankingen i golf, kunne fort blitt tatt ut til å representere Europa.

  Hovland
  Foto: Carlos Osorio / Carlos Osorio
 • Raja møter idrettstoppane torsdag

  Kulturminister Abid Raja har invitert fotballtoppane og idrettspresidenten til hastemøte om breiddefotballen torsdag ettermiddag. Det opplyser Raja sjølv på twitter i dag.

  Møtet kjem i stand etter at fotballforbundet har lagt sterkt press på ministeren for å få breiddefotballen også for spelarar over 20 år i gang.

  Raja er i Bremanger i Vestland, og vil møte idretten der. Eller ein annan dag om det passar betre, tvitrar ministeren.

  NFF ønskjer opning for full aktivitet i breiddefotballen frå 1. august.

  Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal