Hopp til innhold

Sahraoui brennhet i Nederland – tre mål på fire kamper

Osame Sahraoui (22) viste lørdag hvorfor han er blant ferskingene i Ståle Solbakkens siste landslagstropp. Han styrte inn en frekk scoring i Heerenveens tap.

I sluttminuttene gikk Oslo-gutten på et raid inn i boksen til Go Ahead Eagles. I full sprint kom han seg forbi en motspiller, tok med ballen ned mot dødlinjen og satte den i lengste hjørne mellom beina på keeper.

Det var Sahraouis tredje mål på fire kamper i den nye sesongen i nederlandsk æresdivisjon. Lørdagens nettkjenning gikk inn som en 2-3-redusering.

Sahraoui er en av fire debutanter i den norske landslagstroppen. Han ble hentet til Heerenveen fra Vålerenga i januar i år. Lørdag slapp 22-åringen til som innbytter i det 64. minutt. Senere fikk også Daniel Karlsbakk sjansen for gjestene. (NTB)

EM Fotball U-21 Norge Sveits (1-2)
Foto: Nikola Krstic / NTB

Siste nytt

 • Viktor Hovland nominert til høythengende pris – kan bli årets spiller

  Viktor Hovland kan få den gjeve Jack Nicklaus-prisen som årets spiller på PGA-touren i golf.

  Den norske golfstjernen er nominert til prisen for første gang i karrieren. Han får tøff kamp av Wyndham Clark, Rory McIlroy, Jon Rahm og Scottie Scheffler om hedersbevisningen.

  Hovland har en strålende sesong bak seg på PGA-touren. Han endte med to turneringsseirer og vant i tillegg det pengestinne PGA-sluttspillet.

  Det er medlemmene av PGA-touren som stemmer fram vinneren av Jack Nicklaus-prisen. Du må ha deltatt i minimum 15 turneringer for å kunne avgi stemme.

  Det er ledelsen på den amerikanske touren som står bak nominasjonene som ble presentert mandag.

  I kategorien årets unge spiller deles Arnold Palmer-prisen ut. De nominerte til den er Ludvig Åberg, Eric Cole, Nico Echavarria og Vincent Norrman.

  Avstemningen rundt hvem som skal få de to prisene avsluttes 15. desember. Vinnerne offentliggjøres under den første PGA-turneringen i januar.

  (©NTB)

  GdKTuW4sXH8
  Foto: AFP
 • Kilde står over Val d'Isère

  Aleksander Aamodt Kilde dropper storslalåmen i franske Val d'Isère. I det norske laget er det et par verdenscupdebutanter.

  Norge sender åtte mann til lørdagens storslalåm, og samme antall er på start i slalåmrennet dagen etter.

  Kilde har fortsatt til gode å kjøre fartskonkurranser i vinter. Senest i helgen ble samtlige tre renn i Beaver Creek i USA avlyst. Nå vender han blikket mot verdenscupen i italienske Val Gardena (14.-16. desember).

  Fartskongen deltar innimellom i storslalåm, men det skjer ikke i denne omgang.

  Kaspar Kindem og Fredrik Møller er i en verdenscuptropp for første gang.

  Norges kvinnelige fartsalpinister skal til helgen kjøre utfor og super-G i sveitsiske St. Moritz.

  (NTB)

  0Vw95OZ9VEk
  Foto: NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal