NRK Meny
Normal

Sabres i trøbbel

Buffalo Sabres var beste lag i NHLs grunnserie, men er ille ute i kampen om Stanley Cup-finale.

Ottawa Senator - Buffalo Sabres
Foto: Elsa / AP

Ottawa Senators har koblet grepet i semifinalen med to borteseirer. Lørdag ble backen Joe Corvo helt for Senators da han satte inn 4-3 i annen forlengningsperiode.

- Åpenbart det viktigste målet jeg har scoret noen gang, sa Corvo.

SE Nett-TV: Se Sabres i trøbbel

Startet bra

Kampen startet bra for Sabres, som med scoringer av Thomas Vanek og Jochen Hecht ledet 2-0 etter sju minutter. Senators vendte kampen med scoringer av Daniel Alfredsson, Mike Fisher og Wade Redden, og slik sto det helt til Daniel Briere utlignet 5,8 sekunder før slutt i ordinær tid. Etter en målløs første forlengningsperiode falt avgjørelsen 4.58 ut i 5. periode. Jason Spezza spilte til Corvo, som sendte i vei en lompe av et skudd. Pucken rullet mot mål, spratt på en ujevnhet i isen og hoppet forbi keeper Ryan Miller.

Første gang

Det var første gang hele sesongen at Sabres tapte en kamp etter å ha ledet med to mål. Ottawa Senators har aldri vært i Stanley Cup-finale i sin 15-årige historie. Buffalo Sabres har vært i finale tre ganger i sine 37 år, men verken klubben eller byen Buffalo har noen gang vunnet en tittel i en av de store idrettene.

Senators har nå to hjemmekamper på rad og kan sikre finaleplass på egen is. Sabres har en stor jobb å gjøre. Klubben har aldri vunnet en sluttspillduell etter å ha tapt de to første kampene.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal