Sabres i trøbbel

Buffalo Sabres var beste lag i NHLs grunnserie, men er ille ute i kampen om Stanley Cup-finale.

Ottawa Senator - Buffalo Sabres
Foto: Elsa / AP

Ottawa Senators har koblet grepet i semifinalen med to borteseirer. Lørdag ble backen Joe Corvo helt for Senators da han satte inn 4-3 i annen forlengningsperiode.

- Åpenbart det viktigste målet jeg har scoret noen gang, sa Corvo.

SE Nett-TV: Se Sabres i trøbbel

Startet bra

Kampen startet bra for Sabres, som med scoringer av Thomas Vanek og Jochen Hecht ledet 2-0 etter sju minutter. Senators vendte kampen med scoringer av Daniel Alfredsson, Mike Fisher og Wade Redden, og slik sto det helt til Daniel Briere utlignet 5,8 sekunder før slutt i ordinær tid. Etter en målløs første forlengningsperiode falt avgjørelsen 4.58 ut i 5. periode. Jason Spezza spilte til Corvo, som sendte i vei en lompe av et skudd. Pucken rullet mot mål, spratt på en ujevnhet i isen og hoppet forbi keeper Ryan Miller.

Første gang

Det var første gang hele sesongen at Sabres tapte en kamp etter å ha ledet med to mål. Ottawa Senators har aldri vært i Stanley Cup-finale i sin 15-årige historie. Buffalo Sabres har vært i finale tre ganger i sine 37 år, men verken klubben eller byen Buffalo har noen gang vunnet en tittel i en av de store idrettene.

Senators har nå to hjemmekamper på rad og kan sikre finaleplass på egen is. Sabres har en stor jobb å gjøre. Klubben har aldri vunnet en sluttspillduell etter å ha tapt de to første kampene.

Siste nytt

 • Giroud fikset Chelsea-luke

  Olivier Giroud sørget for tre poeng til Chelsea med kampens eneste mål mot nedrykksklare Norwich.

  Chelsea fikk hull på byllen to minutter på overtid av første omgang, og en solid Tim Krul sørget for at det var spenning helt til siste slutt.

  Chelsea har nå fire poeng ned til Manchester United og Leicester med en kamp mer spilt, og har en fot i neste sesongs mesterliga.

  Alexander Tettey spilte 78 minutter for Norwich.

  Giroud
  Foto: RICHARD HEATHCOTE
 • Første poengtap for LSK

  Lillestrøm klarte ikke å følge Tromsø og Ranheim med full pott etter tre kamper i 1. divisjon.

  I Sandnes havnet de gule og svarte under da Kent Håvard Eriksen scoret ett kvarter ut i andre omgang.

  Simen Kind Mikalsen utlignet for LSK et drøyt kvarter før full tid. Dermed er LSK på tredjeplass, mens Sandnes står med fem poeng etter tre kamper.

  TzVQTlWNMeo
  Foto: Carina Johansen / Carina Johansen
 • Wigan knuste Hull 8-0(!)

  Wigan latterliggjorde Hull med hele 8-0, etter 7-0 til pause i engelsk 1. divisjon tirsdag. Samtidig spilte Stefan Johansens Fulham 0-0 mot West Bormwich. Dermed Kan Johansens lag fortsatt rykke opp til Premier League. De har fem poeng opp til West Bromwich med to kamper igjen å spille.

  Britain Soccer League Cup
  Foto: Matt Dunham / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal