Hopp til innhold

Ruud faller på ATP-rankingen

Casper Ruud har falt ned til tredjeplass på ATP-rankingen, og er nå bak spanjolene Rafael Nadal og Carlos Alcaraz.

Fallet kommer etter at Ruud tidvis fikk kjørt seg kraftig i kvartfinalen mot japanske Yoshihito Nishioka i ATP 250-turneringen i Seoul. Han var førsteseedet i turneringen og storfavoritt til tittelen, men tapte med sifrene 2-6, 6-3, 2-6.

23-åringen kan likevel se fram mot ATP-sluttspillet som avvikles i Torino mellom 13. og 20. november. Der møtes årets åtte beste spillere.

South Korea Tennis Korea Open
Foto: Lee Jin-man / AP

Siste nytt

 • Ny svensk langrennssmell – Ribom må droppe Beitostølen-renn

  Den svenske langrennsstjernen Emma Ribom kommer ikke til start i verdenscuprennene på Beitostølen kommende helg.

  Det er avisen Expressen som melder at Ribom har måttet melde avbud. Hun reiser hjem.

  – Kroppen reagerte ikke på den måten den pleier under dagens treningsøkt, og vi tok derfor i fellesskap beslutningen om å droppe helgens konkurranser. Det er et føre var-tiltak for å forhåpentligvis forebygge – eller i det minste forkorte og dempe – en mulig infeksjon, sier landslagslege Rickard Noberius i en kommentar.

  Ribom har innledet sesongen forrykende med sprintseier både i finske Ruka og på Lillehammer sist helg. Hun topper dermed sprintcupen klart. (NTB)

  Verdenscup i nordiske grener på Lillehammer
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Luis Enrique ferdig som spansk landslagssjef – Luis de la Fuente tar over

  Luis Enrique er ferdig som spansk landslagssjef. Det opplyser det spanske fotballforbundet i en pressemelding.

  Der takker de Enrique for innsatsen, og skriver at tiden er inne for et nytt prosjekt.

  Spania ble slått ut av Marokko i straffesparkkonkurranse i åttedelsfinalen i VM for noen dager siden. Luis Enrique og landslaget fikk gjennomgå i spanske medier, som stemplet det hele som en «fiasko».

  Enrique tok over det spanske landslaget i 2018 og har ledet dem siden, med unntak av en pause da hans ni år gamle datter døde av kreft i 2019. Da tok han en fire måneder lang pause før han returnerte til jobben.

  Han ledet dem i to mesterskap: I EM ble det tap på straffesparkkonkurranse mot Italia i semifinalen, og VM endte i tre straffebom og exit mot Marokko i åttedelsfinalen.

  Trener for det spanske U21-landslaget, Luis de la Fuente, ble trukket frem i spanske medier som favoritten til å ta over den nå ledige Spania-jobben. Nå er det bekreftet at de la Fuente er Spanias nye landslagssjef.

  FIFA World Cup Qatar 2022 - Round of 16 - Morocco v Spain
  Foto: PEDRO NUNES / Reuters
 • Ole Erik Stavrum ferdig i Molde - har fått ny jobb

  Moldes administrerende direktør Ole Erik Stavrum (til venstre i bildet) har fått jobb som banksjef i DNB og forlater dermed sin stilling i Molde FK etter oppsigelsestiden.

  Det opplyser Molde i en pressemelding på sine nettsider.

  – Det har vært veldig vanskelig. Jeg er veldig glad i Molde FK og har hatt en liten kjærlighetssorg etter at jeg ga beskjeden, sier Stavrum til VG, og legger til at han «kunne rett og slett ikke si nei».

  Stavrum har seks måneders oppsigelsestid og jobber derfor i Molde frem til juni.

  Stavrum, som på 1980-tallet spilte for Molde, har vært administrerende direktør for klubben siden januar 2020. Nå returnerer han til DNB, der han tidligere jobbet i en årrekke.

  NM 2021 i fotball, menn (finale): Bodø/Glimt - Molde 0 - 1 (0-1)
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Er Ola Lunde og fotball den perfekte kombinasjonen? 00:51
Neste