Russisk Premier League

 • Strandberg fortsetter ikke i Ural

  Landslagsstopper Stefan Strandberg (30) er ferdig som spiller i den russiske fotballklubben Ural.

  Det bekrefter klubben hans på egne nettsider. Kontrakten hans med klubben går ut 30. juni og blir ikke fornyet.

  Ural takker Strandberg for «profesjonelle holdning» og ønsker ham lykke til videre med karrieren i klubb og på landslag. (NTB)

  Nations league fotball, Norge-Romania
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
 • Bohinen skaffet straffe i debuten

  Emil Bohinen meldte overgang til russisk fotball og CSKA Moskva for noen uker siden, og i kveld fikk han sin debut mot topplaget Zenit.

  Det endte med 2-3-tap for Bohinen og co, men han markerte seg etter at han kom inn fra benken.

  Midtbanespilleren var i et flott driv mot Zenits straffefelt, og han skaffet straffe da han gikk i bakken. Men det var altså ikke nok til å ta seieren i storkampen.

  Lars Bohinen
  Foto: Gorm Kallestad / NTB
 • Bohinen klar for CSKA Moskva

  Midtbanespilleren Emil Bohinen (21) er solgt fra Stabæk til den russiske storklubben CSKA Moskva og har undertegnet en 4,5-årskontrakt.

  Det opplyser CSKA på sitt nettsted. Klubben ligger på 2.-plass i den russiske eliteserien.

  Ifølge klubben er Emil Bohinen allerede ankommet klubbens treningsleir i Spania.

  Joshua King på Stabæk-trening
  Foto: Gorm Kallestad / NTB
 • VG: Russisk gigant ønsker Bohinen

  Den russiske storklubben CSKA Moskva har ifølge VG lagt inn et tosifret millionbud på Stabæks Emil Bohinen (21).

  – Jeg kan bekrefte at det er noen som viser stor, konkret interesse for Emil, men ingenting er på nåværende tidspunkt klart, sier sportslig leder Torgeir Bjarmann i Stabæk til VG.

  Overgangsvinduet i russisk fotball stenger ikke før 25. februar. CSKA Moskva holder annenplassen i den russiske toppserien.

  – Ingen kommentar foreløpig, sier Bohinen til avisen om den påståtte interessen.

  Molde har også vist interesse for 21-åringen som er sønn av fotballprofilen Lars Bohinen.

  Emil Bohinen
  Foto: Gorm Kallestad / NTB
 • Aleesami til Rostov

  Den norske landslagsspilleren Haitam Aleesami har skrevet under for den russiske toppklubben FC Rostov. Venstrebacken blir dermed lagkamerat med Mathias Normann. Avtalen strekker seg ut inneværende sesong, ifølge klubbens hjemmeside.

  Aleesami spilte sist sesong for franske Amiens, som rykket ned fra Ligue 1.

  Fotball herrer, A-landslaget trener på Ullevaal stadion.
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Siste nytt

 • Peter Sagan klar for nytt lag

  Stjernerytteren Peter Sagan melder ved årsskiftet overgang til franske TotalEnergies. Slovaken forlater Bora-hansgrohe etter fem sesonger.

  Forrige uke bekreftet Bora-laget at Sagan ikke forlenger kontrakten når den løper ut etter inneværende sesong. Tirsdag kveld kom bekreftelsen på det som var alt annet enn en skjult hemmelighet.

  31-åringen skal de to neste sesongene kjempe om seirer for TotalEnergies, der Edvald Boasson Hagen er på utgående kontrakt.

  – Dette nye eventyret er veldig spennende. Jeg håper å vinne mange løp under nye farger, sier Sagan i en pressemelding.

  Slovaken vant sykkel-VM tre år på rad mellom 2015 og 2017. Han står med tolv etappeseirer i Tour de France, der han har også har vunnet den grønne poengtrøya hele sju ganger. Sagan måtte bryte årets utgave og stå over OL på grunn av knetrøbbel.

  Slovakiske Peter Sagan
  Foto: Heiko Junge / NTB
 • Malmö held liv i meisterligadraumen

  Malmö var på veg mot ein solid siger over Rangers i 3. runde i meisterligaen. Med to mål og ingen baklengs ville utgangspunktet framfor returmøtet i Skottland neste veke vere godt.

  Men Steven Davies' redusering fem minutt på overtid kan vise seg kostbart for svanskane. For med berre 2-1 å gå på, blir oppgåva langt vanskelegare.

  Søren Rieks og Veljko Birmancevic scora to raske for Malmö like etter pause. Jo Inge Berget spela heile kampen for Malmö.

  Men det gjekk betydeleg verre for den danske meister. Midtjylland tapte 0-3 for PSV Eindhoven i Nederland. PSV scora tre mål på 13 minutt i første omgang, og gir danskane eit veldig vanskeleg utgangspunkt i heimekampen.

  Andre kampar i kveld: Sparta Praha - Monaco 0-2, Cluj - Young Boys 1-1, Genk - Shakhktar Dontesk 1-2.

  Oscar Lewicki, Scott Arfield
  Foto: Andreas Hillergren / AFP
 • Solbergs Juve-overgang stadfesta

  Elias Solbergs overgang frå Ull/Kisa til fotballgiganten Juventus vart stadfesta tysdag kveld. 17-åringen sluttar seg i første omgang til U19-laget til klubben.

  Ungdomsavdelinga i Juventus opplyser på Twitter at Solberg har skrive under ein avtale fram til 2024. Der er det òg lagt ut fleire bilete av nordmannen medan han signerer og held fram ei Juve-drakt.

  Solberg var kopla til den italienske storklubben lenge før salet vart gjennomført. Nyleg stadfesta Ull/Kisa at 1.-divisjonslaget og Juventus var samde om ein overgang.

  Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal