Hopp til innhold

Siste nytt

 • Finne med i United-budkampen – vil ha fansen på laget

  Den finske gründeren Thomas Zilliacus bekrefter at han har lagt inn et bud på fotballstorheten Manchester United. Han vil kjøpe halve klubben.

  Lokalavisen Manchester Evening News er blant mediene som omtaler budet fra Zilliacus.

  Forretningsmannen er til daglig styreformann i sosiale medier-gruppen novaM Group. Han kaster seg inn i kampen om eierskapet i United gjennom et investeringsselskap han eier.

  Den andre halvdelen skal klubbens supportere ha muligheten til å ta kontroll over. Finnen ønsker også at fansen i så fall skal få en stemme i avgjørelser som skal tas gjennom en app.

  «Enhver idrettsklubb bør til syvende og sist tilhøre sine fans. Den nåværende utviklingen, der milliardærsjeiker og oligarker tar over klubber og kontrollerer dem som deres personlige lekeplasser, er ikke en sunn trend», heter det i en uttalelse fra Zilliacus. (NTB)

  Britain Soccer FA Cup
  Foto: Jon Super / AP
 • Skistad dropper lagsprinten i Lahti

  Kristine Stavås Skistad (24) har takket nei til å gå fredagens lagsprint i langrennssportens verdenscupavslutning i finske Lahti.

  Det kom fram da Norges Skiforbund slapp uttaket til konkurransen. Skistad har vært i superform etter VM og vunnet tre strake individuelle sprintrenn.

  Norge stiller med to lag på både kvinne- og herresiden.

  Kvinner:

  Lag 1: Julie Myhre og Anne Kjersti Kalvå

  Lag 2: Lotta Udnes Weng og Mathilde Myhrvold

  Menn:

  Lag 1: Erik Valnes og Johannes Høsflot Klæbo

  Lag 2: Harald Østberg Amundsen og Sindre Bjørnestad Skar.

  Verdenscup langrenn, sprint prolog og finaler i World Cup Drammen
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Nytt VM-gull til Nygaard Løken

  Trym Nygaard Løken kjørte ned til sitt annet VM-gull på to dager da han vant parallellsprinten i Sveits under VM i telemarksskjøring torsdag.

  – Dette er utrolig. Etter VM-gullet i går var jeg ganske utladet og hadde ikke forventet at det skulle gå hele veien til finalen i dag, sa Trym Nygaard Løken i en uttalelse.

  Nordmannen slo hjemmekjøreren Alexi Mosset i finalen. Onsdag vant Løken gullet på sprinten, mens det ble bronse i klassisk telemark dagen før.

  Jacob Alveberg måtte nøye seg med fjerdeplassen etter å ha tapt bronsefinalen for franske Noe Claye.

  Det ble norsk bronse i kvinneklassen hvor Emma Araldsen slo Kaja Konow Bjørnstad i bronseduellen.

  Araldsen tapte sin semifinale for britiske Jasmin Taylor, mens Bjørnstad røk for hjemmehåpet og gullvinneren Beatrice Zimmermann. (NTB)

  Nygaard Løken
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
Nektet å prate om Haaland - så skjedde dette 01:00
Neste