Russisk dominans

Sammendraget i Tour de Ski var omtrent avgjort før dagens avslutningsetappen opp slalåmbakken. Aleksandr Bolsjunov ledet med over tre minutter ned til Maurice Manificat på andreplass. Spenningsmomentet var hvem som skulle slå følge med Bolsjunov opp på pallen.

Manificat ledet med fem sekunder ned til Ivan Yakimusjkin og Artem Maltsev, mens Denis Spitsov lå 28 sekunder bak franskmannen.

Og det var til slutt Spitsov som skulle stikke av resten av feltet. Han vant til slutt etappen, 13,3 sekunder foran Bolsjunov og 15,2 sekunder foran Manificat. Og avstanden ned til Yakimusjkin og Maltsev var akkurat nok, til at han snek seg opp på tredjeplass sammenlagt.

Bolsjunov avslutter Tour de Ski med å vinne 3.23 minutter foran neste mann i sammendraget. I tillegg vant han seks av åtte etapper, og var på pallen i samtlige renn.

Alexander Bolshunov
Foto: Alessandro Trovati / AP

Siste nytt

 • Mistet faren i drukningsulykke

  Liverpool-keeper Alisson Becker fikk onsdag den tunge beskjeden om at hans far har omkommet under en svømmetur hjemme i Brasil. Han ble 57 år gammel. Beckers tidligere klubb i Brasil, Internacional, la ut nyheten om dødsfallet på sin Twitter-konto.

  Alisson Becker
  Foto: PHIL NOBLE / AFP
 • Zuccarello med mål og målgivende

  Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche.

  Scoringen kom etter et flott overgangsspill om lag ti minutter ut i kampen og var det eneste målet i første periode.

  Zuccarello fikk pucken like foran mål fra Kirill Kaprizov, som kunne ha skutt selv, og satte den høyt i mål med et håndleddsskudd fra en trang vinkel.

  Det var nordmannens tredje scoring denne sesongen, og han har vært i storform etter skadeavbrekket. (NTB)

  Minnesota Wild v Colorado Avalanche
  Foto: Matthew Stockman / AFP
 • City med kontrollert seier

  Borussia Mönchengladbach fikk det veldig tøft i første kamp mot Manchester City i mesterligaens åttendedelsfinale.

  Kampen ble spilt i Ungarn, men var regnet som hjemmekamp for tyskerne. De klarte ikke skape noe press eller noen sjanser på «bortelaget», og Pep Guardiolas mannskap fikk tidlig kampens første mål da Cancelo dro seg inn og slo et presist innlegg på hodet til Bernardo Silva, som stanget inn 1-0.

  Etter pause fortsatte City presset, og nok en gang fikk Cancelo stå upresset og prikke et innlegg til Bernardo Silva. Denne gangen la portugiseren igjen ballen til Jesus, som pirket den over linja. 2-0 holdt kampen ut, tross en god sjanse til Mönchengladbach på overtid alene med keeper.

  I den andre kampen slet Real Madrid seg til en knepen seier borte mot Atalanta. Italienerne fikk tidlig et rødt kort på Remo Freuler da han taklet Ferland Mendy på vei igjennom forsvaret til Atalanta, og måtte forsvare seg mot et tafatt Real Madrid.

  Spanjolene slet med å skape sjanser, men like før slutt prikket Mendy ballen inn i lengste hjørnet fra rundt 20 meter.

  Dermed vant Zidanes menn 1-0 i første kamp mot Atalanta.

  Silva og Jesus
  Foto: BERNADETT SZABO / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal