Hopp til innhold

Her avbryter hun intervjuet for å skryte av rumpa til Løke

BEOGRAD (NRK): Heidi Løkes lagvenninne i Györ, Jovanka Radičević, visste akkurat hva hun skulle si for å muntre opp sin norske venninne etter finaletapet.

Her avbryter Jovanka Radičević, Heidi Løkes intervju med noen oppmuntrende ord på norsk.

Her blir Løke avbrutt av lagvenninnens rumpeskryt. Se hele intervjuet lengre ned i saken.

Løke

Heidi Løke fikk mye juling av det montenegrinske forsvaret i finalen søndag.

Foto: Larsen, HÃ¥kon Mosvold / NTB scanpix

Midt i NRKs intervju med Løke, avbrøt nemlig Montenegro-spilleren samtalen for å gi følgende beskjed:

– Heidi, du har en fin rumpe!

Oppmuntringen fungerte svært godt, for en i utgangspunktet meget skuffet Løke klarte ikke å holde latteren tilbake.

– Det er hyggelig å høre, da, ler hun.

– Selvfølgelig skuffende

Den norske strekspilleren hadde en meget tøff dag på jobben søndag.

Ikke bare fikk hun masse juling av det montenegrinske forsvaret, kampen endte også i tap og brudd på Norges imponerende gullrekke i EM.

– Det er selvfølgelig skuffende å tape gullet. Men jeg synes vi kjempet godt, og gir det vi har. I dag var det bare ikke godt nok, sier hun.

Løke mener lagvenninne Radičević og de andre montenegrinske spillerne fortjente seieren.

– De har vært gode hele mesterskapet. Og når de vinner finalen er det fortjent, sier hun.

Les videre under videoen!

Heidi Løke sier til NRK at tapet mot Montenegro var fortjent, selv om det norske laget gjorde en god innsats. Se hele intervjuet her!

VIDEO: Se hele intervjuet med Heidi Løke etter finaletapet.

– Vil vinne bestandig

NRKs håndballekspert Øystein Havang advarte før finalen mot å være «for fornøyde», noe Løke avviser som et problem i det norske laget.

– Det er det absolutt ikke. Vi har selvfølgelig lyst på gullet når vi er i finalen. Jeg synes vi gjorde en veldig god innsats selv om det ble tap, sier hun.

Tidligere landslagssjef Marit Breivik mener uansett at det ikke er menneskelig å vinne hvert eneste mesterskap, slik Norge nesten har gjort de siste åra.

– Kan det være bra for internasjonal håndball at Norge ikke vinner hver gang?

– Det er sikker positivt. Men det er kjipt for oss, for vi vil vinne bestandig, sier Løke.

Siste nytt

 • Danskene spiller med «protestdrakter» i Qatar-VM

  Danmark stiller i VM-sluttspillet i Qatar med trøyer der logoer og andre detaljer er tonet helt ned. Grepet blir gjort for å markere avstand til vertslandet.

  Designet på de danske VM-draktene ble lagt fram på Instagram-kontoen til utstyrsleverandøren Hummel onsdag. Til bildene står det at «vi ikke vil synes i en turnering som har kostet mennesker livet».

  «Vi støtter det danske landslaget helhjertet, men det er ikke samme sak å støtte Qatar som vertsnasjon», skriver Hummel.

  Qatar har i en årrekke fått kritikk for brudd på menneskerettigheter og sin behandling av gjestearbeidere.

  Logoene til Danmarks fotballforbund (DBU) og Hummel vil være i samme farge som draktene. Det gjør det nesten umulig å se dem fra avstand. Trøyene vil enten være ensfarget i rødt, hvitt eller svart.

  DBU har tidligere gjort det klart at man ikke vil ha sponsorer på sine drakter, og ingen i og rundt landslaget vil delta på arrangement under VM som ikke er obligatoriske. Valget er også tatt som en protest mot Qatar.

  Danskene starter mesterskapet mot Tunisia 22. november. Deretter er det puljekamper mot tittelholder Frankrike (26/11) og Australia (30/11). (NTB)

  Denmark France Nations League Soccer
  Foto: Liselotte Sabroe / AP
 • Første kvinnelige dommer i Serie A for menn – leder «norsk» oppgjør

  Maria Sole Ferrieri Caputi blir i helgen første kvinne som dømmer en fotballkamp i italiensk Serie A for menn.

  Det bekreftet dommerforeningen AIA onsdag. Det ble ikke opplyst hvilken kamp hun skal dømme, men ifølge Gazzetta dello Sport og andre medier blir det kampen mellom Sassuolo og Salernitana.

  Flere norske spillere kan bli involvert i den kampen. Kristian Thorstvedt og Emil Konradsen Ceïde er i Sassuolo-stallen, Erik Botheim, Emil Bohinen og Julian Kristoffersen i Salernitana-stallen.

  – Dette er ikke hvilken som helst dag. Jeg er full av følelser nå, sa AIA-president Alfredo Trentalanga da han offentliggjorde at Caputi skal dømme sin første toppseriekamp. (NTB)

 • VG: Norges Skiforbund dropper FIS-møte grunnet russisk deltagelse

  Det skriver VG.

  Torbjørn Broks Pettersen, som representerer Norges Skiforbund i en av flere ulike langrennskomiteer i FIS, forteller om beskjeden til avisen.

  – Jeg var på vei til toget nå snart, men nå holder jeg meg hjemme. Den norske delegasjonen står over har jeg nettopp fått beskjed om. Det er vanskelig å sitte i møte med russere nå, sier Broks Pettersen.

  I møte, som er i Sveits, har Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) invitert russiske representanter.

  – Jeg er i Zürich. Hvis noen ønsker å snakke med oss, så er vi klar og åpen for alle, skriver Russlands skipresident Jelena Välbe i en melding NRK.

  Totalt skulle i underkant av 30 norske deltakere ha deltatt i Sveits.

  – Jeg tenker det er på høy tid. Det har kommet et nytt styre i Norges Skiforbund og de har åpenbart bestemt seg for å ta et tydeligere standpunkt og en hardere linje i de sammenhengene her, sier NRK-kommentator Jan Petter Saltvedt.

  – Det er en tydelighet som er enda viktigere når det begynner å gå rykter om at man vurderer fra IOC- og FIS-ledelsens side å foreta en tilnærming overfor Belarus og Russland.

  FIS Council skal ta stilling til russisk og belarussisk deltagelse først 22. oktober.

  «Den nåværende FIS-policyen når det gjelder russisk og belarusisk deltakelse gjelder ikke representanter, men kun utøvere i konkurranser. Derfor er alle deltakere i FIS’ komiteer klarert til å delta i møtene», skriver medieavdelingen i Det internasjonale skiforbundet til VG.

  Til møtene er også representanter fra Belarus invitert.

  Sesongåpning langrenn - Beitostølen - Beitosprinten 2021
  Foto: Terje Pedersen / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 62 klipp
Sport
Spiller nå
Haaland om anklagene mot City-eierne: – Drøye ord 01:20
Neste