Rørande gjensyn for Zuccarello

Mats Zuccarello blei motteken som ein helt i returen til si gamle heimebane Madison Square Garden i New York. Han spela over 500 kampar for New York Rangers før han blei bytta bort i februar i år.

Kampen for Minnesota Wild var hans første retur til sin gamle arena, og på skjermane i hallen blei det vist video med Zuccarello-høgdepunkt frå Rangers-karrieren. "Thank you Zucc!" stod det på skjermane, og nordmannen fekk ståande applaus.

I kampen gjekk det ikkje like bra. Minnesota tapte 3-2 etter forlenging, og Zuccarello var ikkje involvert i nokon av måla.

Mats Zuccarello hilses velkommen "hjem"
Foto: Pontus Höök / NTB scanpix

Siste nytt

 • Adressa: RBK med ny sportslig leder

  Mikael Dorsin er enig med Rosenborg om å ta over som sportslig leder, det melder Adressa. Avisen erfarer at den tidligere Rosenborg-spilleren tar over jobben som Stig Inge Bjørnebye trakk seg fra i november. – Jeg har ingen kommentarer til dette akkurat nå, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug. Svensken har totalt 402 kamper for Rosenborg og har vunnet fem seriemesterskap med klubben fra Trøndelag. Dorsin vil ta over jobben Bjørnebye hadde i fem år.

  Mikael Dorsin klar for ny jobb
  Foto: Ned Alley / NTB scanpix
 • Hjelp til Norge

  Serbia (fire poeng) jublet som besatte da de slo Tyskland (fem poeng) med ett mål, etter å ha fastsatt sluttresultatet til 29-28 med straffescoring sekunder før slutt i håndball-VM. Det betyr at Norge (fire poeng) vil vil toppe gruppe 1 i hovedrunden, enten alene eller sammen med Nederland (fire poeng), med seier over Sør-Korea senere mandag.

  Serbia
  Foto: CHARLY TRIBALLEAU / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal