Ronaldo slo landslagsmål-rekord

Kampen mellom Portugal og Irland måtte vente hele 89 minutter før Cristiano Ronaldo satte sitt 110. mål for landslaget og tok dermed ny rekord.

Oppgjøret startet seigt for Ronaldo og Portugal, som måtte se Irland ta ledelsen ved John Egan. Før det hadde Ronaldo bommet på et straffespark.

Mot slutten skulle imidlertid den portugisiske stjernespissen få målet sitt.

Den «hjemvendte» Manchester United-spilleren steg til værs og stanget inn sitt 110. mål for landslaget. Dermed slo han iraneren Ali Daeis målrekord på 109 mål.

Seks minutter på overtid doblet like gjerne Ronaldo ledelsen og gjorde dermed sitt 111. mål. Han sikret med det 2-1-seier og viktige poeng i kampen om VM-plass.

Ronaldo

Sportsnyheter

Ut mot franskmannens våpenkluss: – Det er en dødssynd

Sebastian Samuelsson gjentok søndagens seier og tok sin andre strake seier på sprint i verdenscupen i Østersund. Vetle Sjåstad Christiansen var best av de norske, mens Emilien Jacquelins våpenhåndtering fikk NRKs kommentatorer til å reagere.

Siste nytt

 • Anbefaler munnbind på stadion

  I dag kom regjeringen med en rekke nye koronatiltak, både nasjonalt og regionalt. Men det blir foreløpig fortsatt fullsatte tribuner på arrangementer utendørs.

  De kommer likevel med munnbindanbefalinger.

  – Det er ikke innført nye tiltak, men vi oppfordrer til å bruke munnbind til og fra fotballstadion om det er aktuelt, sier helseminister Ingvild Kjerkol til NRK.

  Hun får oppfølgingsspørsmål om man per definisjon kan ha fulle arenaer på fotballkamper i de kommende dagene.

  – Vi oppfordrer ikke til å sitte tett i tett. Hold avstand i det offentlige rom og pass på å bruke munnbind når du ikke kan unngå å ha nærkontakt, sier helseministeren.

  Eliteserien fotball 2021: Brann-Molde
  Foto: Marit Hommedal / NTB
 • Utfortrening avlyst

  Kvinnenes utfortrening i Lake Louise er avlyst på grunn av varmt vær og pågående arbeid i løypa. Det er andre dagen på rad at treningen avlyses. Ettersom det jobbes i løypa for øyeblikket finnes det ingen plan b for treningen.

  Dermed ble tirsdagens utfortrening den eneste før utforrennene fredag og lørdag. Søndag er det super-G. Ragnhild Mowinckel er eneste norske som deltar i Lake Louise. Hun ble nummer 35 på tirsdagens trening.

  Alpine Skiing: Lake Louise Audi FIS Ski World Cup Women's Event
  Foto: Sergei Belski / Reuters
 • ATP fortsetter i Kina

  Mennenes internasjonale tennisforbund (ATP) vil fortsette å avvikle turneringer i Kina til tross for saken med Peng Shuai der WTA har satt foten ned.

  Det sier ATP-sjef Andrea Gaudenzi i en uttalelse.

  – Situasjonen rundt Peng Shuai fortsetter å vekke alvorlige bekymringer i og utenfor sporten vår. Svarene har så langt vært utilstrekkelige. Vi oppfordrer igjen til en linje med åpen kommunikasjon mellom spilleren og WTA for å få et klarere bilde av situasjonen hennes, sier han.

  Det er knyttet stor bekymring til Pengs situasjon etter at hun i forrige måned tilsynelatende forsvant etter å ha beskyldt eks-visestatsminister Zhang Gaoli for seksuelt overgrep.

  Senere er Peng observert offentlig, og hun hadde en videosamtale med IOC 21. november, men det er uklart om hun er trygg og fri.

  China Peng Shuai Tennis
  Foto: Andy Wong / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal