NRK Meny
Normal

Ronaldo-show i supercupfinalen

På tidenes dyreste fotballag viste Cristiano Ronaldo at han fortsatt er den største stjernen.

ronaldo

Cristiano Ronaldo sikret Real Madrid sitt første trofé denne sesongen da laget vant over Sevilla i Supercupen.

Foto: GLYN KIRK / Afp

Laster innhold, vennligst vent..
james

James Rodriguez fikk sin Real Madrid-debut mot Sevilla.

Foto: GLYN KIRK / Afp

Laget Real Madrid stilte med mot Sevilla tirsdag kveld er etter alt å dømme tidenes aller dyreste. Til sammen har startelleveren blitt kjøpt inn for nærmere 3,9 milliarder kroner, hvorav tre av spillerne er blant de fem dyreste som en kjøpt i fotballhistorien.

Det skulle kanskje bare mangle at Real Madrid vant Supercupen. Kampen spilles mellom vinneren av mesterligaen og europaligaen, og mesterligavinneren fra Madrid var overlegne gjennom 90 minutter.

Latterlig god startoppstilling

Selv om både VM-toppscorer James Rodriguez og VM-vinner Toni Kross er kjøpt inn og fikk sine debuter, holder Cristiano Ronaldo stand som lagets aller største stjerne.

Midtveis i førsteomgang kontrollerte Ronaldo Gareth Bales innlegg i mål, og like etter pause var han like sikker foran mål.

Den engelske fotballlegenden Gary Lineker synes Reals lag var latterlig godt:

Laster Twitter-innhold

Ronaldo sendte Real i føringen

Vanligvis er det Ole Gunnar Solskjærs Cardiff som spiller kamper på Cardiff City Stadium, men tirsdag var det spanske Real Madrid og Sevilla som gjestet banen.

Madrid-laget kom best i gang i Supercup-finalen og Cristiano Ronaldo var nærme scoring både på et frispark og da han vendte opp inne i Sevillas 16-meter og fyrte av mot mål. Den gangen reddet Sevilla-keeper Beto, men etter en halvtime satt den for superstjernen.

Gareth Bale så at Ronaldo var på full fart inn i boksen og crosset ballen perfekt inn i feltet. Portugiseren takket og bukket og konverterte enkelt innlegget i mål.

Sevilla-knuseren

Like etter sidebytte gjorde Ronaldo som han gjorde i førsteomgang - han scoret. Mannen som er kåret til verdens beste fotballspiller ble spilt gjennom Sevilla-forsvaret av Karim Benzema og viste ingen nåde.

Ronaldo banket til og ballen suste via Betos hansker og i nettet. Det var hans 18 mål på 12 kamper mot Sevilla i karrieren, mer enn han han scoret mot noe annet lag.

Sevilla klarte aldri å true Real Madrid i løpet av kampen. Mesterliga-vinneren ble flere størrelser for god og med Cristiano Ronaldo i førersetet sikret de seg årets første trofé.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM sykkel
VM-kveld
VM-kveld sykkel-VM
VM-kveld