Ronaldo-show i neglebitende affære

Ikke bare mistet han fem kamper med karantene, to kamper uten nettsus den siste uken er også uvant kost. I kveld slo Cristiano Ronaldo tilbake med to scoringer.

APTOPIX Germany Soccer Champions League

I SCORINGSHUMØR: Cristiano Ronaldo scorte to mål mot Dortmund.

Foto: Martin Meissner / AP

Laster innhold, vennligst vent..

Dermed sikret portugiseren Real Madrids første seier på bortebane mot «Die Schwarzgelben».

Portugiseren var usynlig i første omgang med null skudd på mål, men det er få som er så effektive som Cristiano Ronaldo foran kassa. I den andre omgangen viste han sin dødelige effektivitet. 32-åringen trengte to sjanser for å finne veien til nettmaskene to ganger.

Det gir denne elleville statistikken:

 • 90 kamper: 94 mål og 25 assist i mesterligaen

Også Gareth Bale hadde en god dag på jobben. Waliseren hadde en scoring og en målgivende pasning på Signal Iduna Park i kveld.

– Jeg er veldig fornøyd med kampen og at vi nå står med full pott. Vi klarte å beholde roen under krevende omgivelser,sier Zinedine Zidane til Viasat.

Aubameyang skapte spenning

FBL-EUR-C1-DORTMUND-REALMADRID

AVGJØRENDE: Gareth Bale var i fyr og flamme mot Dortmund.

Foto: ODD ANDERSEN / AFP

Pierre-Emerick Aubameyang er også målkåt om dagen. Spissen fra Gabon scoret tre ganger mot Borussia Mönchengladbach lørdag og står med åtte mål på seks ligakamper så langt.

I kveldens kamp var han flere ganger farlig frempå, men det var først i andre omgang han traff mellom stengene. Den lynraske angriperen lurte seg inn mellom Real Madrid-stopperne og fikk en fot på innlegget fra Götze.

Derfra og inn var det en neglebitende affære, men Real Madrids bakre rekker holdt unna og laget står dermed med full pott etter to kamper.

Siste nytt

 • Jansrud dropper verdenscupåpninga

  Kjetil Jansrud står over verdenscupåpninga i storslalåm i Sölden kommende helg, fordi han har piroritert fartsdisiplinene på trening. – Storslalåmformen ikke er helt der den skal være, sier landslagstrener Christian Mitter til NRK.

  SKI-ALPINE-WORLD-MEN-SUPER G
  Foto: ANDERS WIKLUND / AFP
 • Ustjugov skadet i rulleskiulykke

  Den russiske langrennsstjernen Sergej Ustjugov slo seg kraftig da han falt på rulleski i Val Senales mandag. Tirsdag er han på sykehus for videre undersøkelser av en vond tommel, opplyser Russlands landslagstrener Markus Cramer til NRK.

  Sergej Ustjugov
  Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
 • Arsenal tok sin tiende strake seier

  Anført av en svært leken Mesut Özil tok Arsenal sin sjuende strake seier i Premier League da Leicester ble slått 3-1 på hjemmebane mandag. Med tre nye poeng klatret Arsenal opp på fjerdeplass i ligaen med sine 21 poeng.

  Mesut Özil
  Foto: Bogdan Maran / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag
Sport og musikk: oppdateringer fra Mesterligaen i fotball