NRK Meny
Normal

Ronaldo-show i neglebitende affære

Ikke bare mistet han fem kamper med karantene, to kamper uten nettsus den siste uken er også uvant kost. I kveld slo Cristiano Ronaldo tilbake med to scoringer.

APTOPIX Germany Soccer Champions League

I SCORINGSHUMØR: Cristiano Ronaldo scorte to mål mot Dortmund.

Foto: Martin Meissner / AP

Laster innhold, vennligst vent..

Dermed sikret portugiseren Real Madrids første seier på bortebane mot «Die Schwarzgelben».

Portugiseren var usynlig i første omgang med null skudd på mål, men det er få som er så effektive som Cristiano Ronaldo foran kassa. I den andre omgangen viste han sin dødelige effektivitet. 32-åringen trengte to sjanser for å finne veien til nettmaskene to ganger.

Det gir denne elleville statistikken:

 • 90 kamper: 94 mål og 25 assist i mesterligaen

Også Gareth Bale hadde en god dag på jobben. Waliseren hadde en scoring og en målgivende pasning på Signal Iduna Park i kveld.

– Jeg er veldig fornøyd med kampen og at vi nå står med full pott. Vi klarte å beholde roen under krevende omgivelser,sier Zinedine Zidane til Viasat.

Aubameyang skapte spenning

FBL-EUR-C1-DORTMUND-REALMADRID

AVGJØRENDE: Gareth Bale var i fyr og flamme mot Dortmund.

Foto: ODD ANDERSEN / AFP

Pierre-Emerick Aubameyang er også målkåt om dagen. Spissen fra Gabon scoret tre ganger mot Borussia Mönchengladbach lørdag og står med åtte mål på seks ligakamper så langt.

I kveldens kamp var han flere ganger farlig frempå, men det var først i andre omgang han traff mellom stengene. Den lynraske angriperen lurte seg inn mellom Real Madrid-stopperne og fikk en fot på innlegget fra Götze.

Derfra og inn var det en neglebitende affære, men Real Madrids bakre rekker holdt unna og laget står dermed med full pott etter to kamper.

Siste nytt

 • Sarpsborg vil ha 8000 sitteplasser

  Sarpsborg er kun to kamper mot Maccabi Tel-Aviv unna gruppespillet i Europaligaen. Østfoldklubben planlegger stadionutvidelse hvis den kommer over siste hinder. Klubben vil da øke stadionkapasiteten fra nåværende 6863 til 8000 sitteplasser.

  UEFA Europa League-kvalifisering: Sarpsborg 08 - St. Gallen
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Zlatan nekter å spille

  Los Angeles Galaxy må greie seg uten Zlatan Ibrahimovic i helgens bortekamp mot Seattle Sounders i MLS. Årsaken er at oppgjøret spilles på kunstgress. – Fotball ble ikke skapt for å bli spilt på kunstgress, sier spissveteranen til Los Angeles Times.

  Minnesota United Galaxy Soccer
  Foto: Marcio Jose Sanchez / AP
 • Vinduet stengt i Italia

  Etter klokken 20 i kveld kan ikke Serie A-klubbene hente flere spillere denne sommeren. På en rolig siste dag ble det klart at Arsenal-duoen David Ospina og Joel Campbell går til henholdsvis Napoli og Frosinone, Simone Zaza fra Valencia til Torino, mens Diego Laxalt (Genoa) og Samu Castillejo (Villareal) ble presentert som Milan-spillere.

  Klubblegenden Claudio Marchisio er løst fra kontrakten etter 25 år i Juventus.

  Premier League - Arsenal vs Stoke City
  Foto: Hannah Mckay / Reuters

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: Aquabike, finaler
NM-veka
NM-veka: Aquabike og speedcross
NM-veka: Aquabike
NM-veka: Speedcross, finaler
NM-veka: Speedcross
Friidrett: Diamond League fra Birmingham
Friidrett: Diamond League
4-4-2 med Schau og Aune
NM-veka: Sandbryting, finaler
NM-veka: Sandbryting