Ronaldo-show i neglebitende affære

Ikke bare mistet han fem kamper med karantene, to kamper uten nettsus den siste uken er også uvant kost. I kveld slo Cristiano Ronaldo tilbake med to scoringer.

APTOPIX Germany Soccer Champions League

I SCORINGSHUMØR: Cristiano Ronaldo scorte to mål mot Dortmund.

Foto: Martin Meissner / AP

Laster innhold, vennligst vent..

Dermed sikret portugiseren Real Madrids første seier på bortebane mot «Die Schwarzgelben».

Portugiseren var usynlig i første omgang med null skudd på mål, men det er få som er så effektive som Cristiano Ronaldo foran kassa. I den andre omgangen viste han sin dødelige effektivitet. 32-åringen trengte to sjanser for å finne veien til nettmaskene to ganger.

Det gir denne elleville statistikken:

 • 90 kamper: 94 mål og 25 assist i mesterligaen

Også Gareth Bale hadde en god dag på jobben. Waliseren hadde en scoring og en målgivende pasning på Signal Iduna Park i kveld.

– Jeg er veldig fornøyd med kampen og at vi nå står med full pott. Vi klarte å beholde roen under krevende omgivelser,sier Zinedine Zidane til Viasat.

Aubameyang skapte spenning

FBL-EUR-C1-DORTMUND-REALMADRID

AVGJØRENDE: Gareth Bale var i fyr og flamme mot Dortmund.

Foto: ODD ANDERSEN / AFP

Pierre-Emerick Aubameyang er også målkåt om dagen. Spissen fra Gabon scoret tre ganger mot Borussia Mönchengladbach lørdag og står med åtte mål på seks ligakamper så langt.

I kveldens kamp var han flere ganger farlig frempå, men det var først i andre omgang han traff mellom stengene. Den lynraske angriperen lurte seg inn mellom Real Madrid-stopperne og fikk en fot på innlegget fra Götze.

Derfra og inn var det en neglebitende affære, men Real Madrids bakre rekker holdt unna og laget står dermed med full pott etter to kamper.

Siste nytt

 • Williams ute av Australian Open

  Serena Williams er slått ut av årets Australian Open etter å ha tapt mot tsjekkiske Karolína Plískov i kvartfinalen. Plískov, som er rangert bedre enn Williams i turneringen, vant med settsifrene 6-4, 4-6, 7–5.

  Williams ute av Australian Open.
  Foto: Paul Crock / AFP
 • Svensson og Midtsjø vant duell

  AZ Alkmaar-spillerne Jonas Svensson og Fredrik Midtsjø vant den norske duellen mot Martin Ødegaards Vitesse i kvartfinalen i den nederlandske cupen onsdag. Svensson var nest sist på hjemmelagets 1-0-scoring, mens Midtsjø var tredje sist. AZ vant 2-0.

  Landslaget fotball
  Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
 • RBK betaler fire millioner for Åsen

  Etter det NRK erfarer måtte Rosenborg ut med fire millioner kroner for å hente Gjermund Åsen fra Tromsø. Ranheim, som var klubben Tromsø i sin tid hentet Åsen fra, har i henhold til en videresalgsavtale krav på én million kroner av overgangssummen.

  Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal