Hopp til innhold

Ronaldo er motivert: – Spillere på min alder går vanligvis til Qatar eller Kina

Da Cristiano Ronaldo ble presentert som Juventus-spiller, ga han et lite stikk til andre 33 år gamle fotballspillere.

SOCCER-ITALY-JUV/RONALDO

KLAR: Cristiano Ronaldo forlater Real Madrid etter ni år i klubben.

Foto: MASSIMO PINCA / Reuters

– Dette er en storklubb, og vanligvis drar spillere på min alder til Qatar eller Kina, med all respekt. Å komme til en så stor klubb på dette tidspunktet i karrieren, gjør meg veldig glad, sier Ronaldo.

Den 33 år gamle portugiseren forlot Real Madrid for å spille for den italienske storklubben Juventus. Overgangen til Serie A kom som et sjokk på fotballverdenen, men det var en motivert Ronaldo som møtte pressen for første gang som Juve-spiller.

– Jeg har det bra både fysisk og psykisk. Og jeg er annerledes enn andre, som tror karrieren er over når de er på min alder.

Laster Twitter-innhold

Torino-klubben måtte ut med 100 millioner euro for å skaffe seg angrepsstjernen. Ronaldo gjentok flere ganger under pressekonferansen at overgangen ikke var første steg på veien til å legge opp.

– Jeg vet det er en tøff og taktisk liga, men jeg liker ikke å sitte og se på mine tidligere suksesser. Jeg har tro på mine lagkamerater og har tro på at vi vil ha suksess, sier Ronaldo.

Laster Twitter-innhold

Superstjernen har nettopp spilt VM for Portugal, men 33-åringen får ikke en lang sommerferie.

– Jeg starter trening 30. juli, så seriestarten blir min første kamp, sier Ronaldo.

Siste nytt

 • Molde-tap i Europaligaen

  Molde møtte Qarabag under spesielle omstendigheter. Det aserbajdsjanske laget hører egentlig hjemme i Nagorno-Karabakh, hvor det på nytt brøt ut krig denne uka.

  Da gikk Aserbajdsjan til angrep, med mål om å integrere terreroritet i deres landområder. Store deler av befolkningen i området er armenere.

  Les mer om konflikten her.

  Qarabag har lenge spilt hjemmekampene sine i hovedstaden Baku, 350 kilometer fra krigssonen. Og det var her de møtte Molde til dyst i Europaligaen.

  Det norske laget fikk tidlig store problemer, og etter 55 minutter klarte de ikke lenger stå imot. Da sendte Leandro Andrade vertene i føringen med en volley i det lengste hjørnet.

  Romsdalsklubben hadde noen brukbare sjanser på tampen av andre omgang, men måtte se seg slått i gruppespillets første kamp. Häcken og Leverkusen er også i deres gruppe.

  ecUPVIzcaMg
  Foto: AP
 • Kolstad-tap i mesterligaen

  Kolstad hevet seg etter en svak periode før pause og ga polske Kielce kamp i 30-32-nederlaget hjemme i Champions League.

  Tapet kom i trønderlagets første CL-oppgjør foran eget publikum i Trondheim Spektrum. Det skjedde mot sist sesongs tapende mesterligafinalist.

  VnoGGbxVzeA
  Foto: NTB
 • – Kvinnelandslaget er blitt systematisk diskriminert

  Alexia Putellas demper ikke den skarpe tonen foran fredagens kamp mot Sverige. Hun mener syndene i Spanias fotballforbund går langt tilbake i tid.

  Den dobbelte Ballon d'Or-vinneren holdt ikke igjen da hun møtte pressen dagen før nasjonsligapremieren i Göteborg.

  – Kvinnelandslaget er blitt systematisk diskriminert i flere tiår, sa Putellas.

  Barcelonas midtbanespiller var i sommer med på å vinne VM-gull med Spania. Siden har det vært kaos rundt laget og det spanske fotballforbundet.

  Bråket ble utløst da daværende fotballpresident Luis Rubiales kysset Jennifer Hermoso på munnen under VMs medaljeseremoni. Etter skandalen varslet nesten hele vinnerlaget at de ville boikotte Spanias neste landskamper om det ikke ble gjort en skikkelig ryddejobb i forbundet.

  Etter langvarige møter valgte 21 av de 23 uttatte i troppen å ta del i samlingen til nasjonsligakampene mot Sverige og Sveits. Fotballforbundet i Spania har lovet større endringer, og onsdag fikk generalsekretæren sparken. (NTB)

  GjIB8L7fP_Q
  Foto: AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Ødegaard med perlescoring i Mesterligaen - Bilder fra TV 2 00:38
Neste