NRK Meny
Normal

Ronaldo er motivert: – Spillere på min alder går vanligvis til Qatar eller Kina

Da Cristiano Ronaldo ble presentert som Juventus-spiller, ga han et lite stikk til andre 33 år gamle fotballspillere.

SOCCER-ITALY-JUV/RONALDO

KLAR: Cristiano Ronaldo forlater Real Madrid etter ni år i klubben.

Foto: MASSIMO PINCA / Reuters

– Dette er en storklubb, og vanligvis drar spillere på min alder til Qatar eller Kina, med all respekt. Å komme til en så stor klubb på dette tidspunktet i karrieren, gjør meg veldig glad, sier Ronaldo.

Den 33 år gamle portugiseren forlot Real Madrid for å spille for den italienske storklubben Juventus. Overgangen til Serie A kom som et sjokk på fotballverdenen, men det var en motivert Ronaldo som møtte pressen for første gang som Juve-spiller.

– Jeg har det bra både fysisk og psykisk. Og jeg er annerledes enn andre, som tror karrieren er over når de er på min alder.

Laster Twitter-innhold

Torino-klubben måtte ut med 100 millioner euro for å skaffe seg angrepsstjernen. Ronaldo gjentok flere ganger under pressekonferansen at overgangen ikke var første steg på veien til å legge opp.

– Jeg vet det er en tøff og taktisk liga, men jeg liker ikke å sitte og se på mine tidligere suksesser. Jeg har tro på mine lagkamerater og har tro på at vi vil ha suksess, sier Ronaldo.

Laster Twitter-innhold

Superstjernen har nettopp spilt VM for Portugal, men 33-åringen får ikke en lang sommerferie.

– Jeg starter trening 30. juli, så seriestarten blir min første kamp, sier Ronaldo.

Siste nytt

 • Rosenborg enkelt videre

  Rosenborg hadde 2-0 å gå på fra den første kampen mot irske Cork i kvalifiseringen til europaligaen og gjorde jobben i den andre. Mål fra Besim Serbecic, Alexander Søderlung og Anders Trondsen sørget for 3-0 seier for trønderne og 5-0 sammenlagt.

  Europa League kvalifisering Cork City - Rosenborg
  Foto: Ryan Byrne / INPHO / NTB scanpix
 • Iuel står over 400 meter hekk i NM

  Det skriver Norges Friidrettsforbund i en pressemelding. Iuel har pådratt seg en rift i en hinne under foten, og siden skaden er i landingsfoten på hekk har hun blitt rådet til å ikke løpe 400 meter hekk. Hun håper likevel å kunne løpe 400 meter flatt i NM.

  Friidretts-EM: Amalie Iuel løper semifinale på 400 meter hekk
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Eiking vurderer å bryte Arctic Race

  Odd Christian Eiking fikk en smertefull åpning på Arctic Race. Nå spøker det for fortsettelsen i rittet. – Jeg hadde fryktelig vondt i sittesårene, sier Eiking til TV 2. Det er uklart om Eiking, som har slitt med sittesår i hele sommer, stiller til start på fredagens 2. etappe.

  Eiking
  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NM-veka: NM-kveld