Hopp til innhold

Ronaldo er motivert: – Spillere på min alder går vanligvis til Qatar eller Kina

Da Cristiano Ronaldo ble presentert som Juventus-spiller, ga han et lite stikk til andre 33 år gamle fotballspillere.

SOCCER-ITALY-JUV/RONALDO

KLAR: Cristiano Ronaldo forlater Real Madrid etter ni år i klubben.

Foto: MASSIMO PINCA / Reuters

– Dette er en storklubb, og vanligvis drar spillere på min alder til Qatar eller Kina, med all respekt. Å komme til en så stor klubb på dette tidspunktet i karrieren, gjør meg veldig glad, sier Ronaldo.

Den 33 år gamle portugiseren forlot Real Madrid for å spille for den italienske storklubben Juventus. Overgangen til Serie A kom som et sjokk på fotballverdenen, men det var en motivert Ronaldo som møtte pressen for første gang som Juve-spiller.

– Jeg har det bra både fysisk og psykisk. Og jeg er annerledes enn andre, som tror karrieren er over når de er på min alder.

Laster Twitter-innhold

Torino-klubben måtte ut med 100 millioner euro for å skaffe seg angrepsstjernen. Ronaldo gjentok flere ganger under pressekonferansen at overgangen ikke var første steg på veien til å legge opp.

– Jeg vet det er en tøff og taktisk liga, men jeg liker ikke å sitte og se på mine tidligere suksesser. Jeg har tro på mine lagkamerater og har tro på at vi vil ha suksess, sier Ronaldo.

Laster Twitter-innhold

Superstjernen har nettopp spilt VM for Portugal, men 33-åringen får ikke en lang sommerferie.

– Jeg starter trening 30. juli, så seriestarten blir min første kamp, sier Ronaldo.

Siste nytt

 • Drømmetreff sendte Sverige ned

  Mannen som senket Norge på lørdag, Benjamin Sesko, scoret et vakkert mål på volley og sørget for at Slovenia klarte 1-1 mot Sverige tirsdag. Det sendte Sverige ned på nivå tre i nasjonsligaen, for de måtte vinne på hjemmebane for å beholde plassen.

  Emil Forsberg scoret svenskenes mål like før pause.

  Sesko
  Foto: Claudio Bresciani/TT / AP
 • U21-laget tapte for Spania

  Det norske U21-landslaget i fotball leverte ein godkjent kamp, men blei hakket for små mot eit sterkt spansk lag tysdag. Oppgjeret enda med 0-3-tap.

  Det spanske U21-landslaget var god matching for Leif Gunnar Smeruds utvalde før neste sommars EM-sluttspel. Spania er ingen kven som helst, og gjekk blant anna utan tap gjennom si EM-kvalifisering.

  Etter 38 minutt måtte keeper Kristoffer Klaesson i aksjon med ein flott beinparade på Rodrigo Riquelmes skot. På den etterfølgjande corneren fekk Jose Gragera stå umarkert inne i feltet og sette inn 1–0 frå kort hold.

  Abel Ruiz fekk det veldig enkelt inne i det norske feltet då han auka til 2–0 etter 51 minutt.

  På tampen fastsette Spania sluttresultatet til 3–0 då innbytar Hugo Novova fekk plass på kanten og sette ballen i mål ved første stolpe bak Klaesson.

  Kristoffer Klaesson
  Foto: Lise Åserud / NTB
 • Sykkelstjerne angrer på hotellbråket

  Sykkelstjernen Mathieu van der Poel tar selvkritikk etter at han havnet i klammeri med to tenåringsjenter og ble anholdt av politiet natten før VM-fellesstarten i Australia søndag.

  – Jeg holdt den ene jenta i armen, men det var absolutt ikke med hensikt å skade noen. Alle som kjenner meg vet at jeg aldri har skadet noen, sier belgieren til avisen Het Niewsblad, ifølge NTB.

  – Det er mange historier om at jeg dytter og sånne ting. Det er absolutt ikke sant. Det var ikke det som skjedde, forteller 27-åringen.

  Mathieu van der Poel under VM-fellesstarten i Australia
  Foto: Rick Rycroft / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 62 klipp
Sport
Spiller nå
Haaland om anklagene mot City-eierne: – Drøye ord 01:20
Neste