NRK Meny
Normal

Romøren mistet pallplassen

Romøren mistet pallplassen med sitt andre hopp i dag. Dermed var det fritt frem for østerrikerne.

Bjørn Einar Romøren
Foto: Primoz Lovric / SCANPIX

Thomas Morgenstern slo til med 134 meter i første omgang, og landet på 128 i andre omgang. Morgnstern var helt suveren i hopprennet i Granåsen.

Nett-TV: Se Sammendrag

Også de to andre på pallen var Østerrike. Romøren lå på en klar andreplass etter første hoppet, men klarte ikke å følge opp i andre. Dermed gikk både Andreas Kofler og Wolfgang Loitzl forbi.

Tom Hilde ente på sjetteplass.

Kjempehopp av Romøren

Thomas Morgnstern ledet etter første omgang av hopprennet i Granåsen etter et kjempehopp på 134 meter. Bjørn Einar Romøren var nummer to. Romøren hoppet 127 meter, og var 12 poeng bak Morgenstern. De to var klart i teten. Tom Hilde var på delt femteplass etter et hopp på 124 meter.

- Nydelig å ha denne gode følelsen, sa Romøren til NRK. Sloveneren Jernej Damjan var nummer tre med 122,5 poeng, fulgt av østerrikeren Wolfgang Loitzl med 121,3 poeng.

Siste nytt

 • Hockeygutta med full kontroll

  De norske ishockeyherrene viste solide takter mot Frankrike i kveld. Franskmennene ble banket 6-0 etter en norsk kanonstart. – Vi var «på» stort sett i hele kampen, og det er jeg fornøyd med, sier landslagssjef Petter Thoresen til NTB.

  patrick
  Foto: LARSEN, HÃ¥KON MOSVOLD / NTB SCANPIX
 • Lunde irritert over arrangørene

  Katrine Lunde var irritert etter VM-seieren over Nederland i kveld. Dopingkontrollen kom ikke i gang. – Dette tar for lang tid. Ikke får vi restituert heller, sa en litt oppgitt Lunde til NTB i pressesonen.

  Katrine Lunde Haraldsen jubler
  Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpi
 • Christiansen tok også bronse

  Henrik Christiansen tok bronse på 1500 meter fristil under svømme-EM i København i kveld. 21-åringen fra Skjetten svømte inn på 14:25,66, og endte elleve sekunder bak ukrainske Mykhaylo Romanchuk, som vant distansen.

  Henrik Christiansen
  Foto: SVT

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup alpint: Super-G kvinner
Vinterstudio
Vinterstudio
V-cup alpint: Super-G kvinner
V-cup alpint: Super-G kvinner
V-cup kombinert, hopp
V-cup langrenn: 10 km fri teknikk, kvinner
V-cup alpint: Super-G kvinner
V-cup langrenn: 10 km fri teknikk kvinner
V-cup skiskyting: Jaktstart kvinner
V-cup alpint: Utfor, menn