Romøren mistet pallplassen

Romøren mistet pallplassen med sitt andre hopp i dag. Dermed var det fritt frem for østerrikerne.

Bjørn Einar Romøren
Foto: Primoz Lovric / SCANPIX

Thomas Morgenstern slo til med 134 meter i første omgang, og landet på 128 i andre omgang. Morgnstern var helt suveren i hopprennet i Granåsen.

Nett-TV: Se Sammendrag

Også de to andre på pallen var Østerrike. Romøren lå på en klar andreplass etter første hoppet, men klarte ikke å følge opp i andre. Dermed gikk både Andreas Kofler og Wolfgang Loitzl forbi.

Tom Hilde ente på sjetteplass.

Kjempehopp av Romøren

Thomas Morgnstern ledet etter første omgang av hopprennet i Granåsen etter et kjempehopp på 134 meter. Bjørn Einar Romøren var nummer to. Romøren hoppet 127 meter, og var 12 poeng bak Morgenstern. De to var klart i teten. Tom Hilde var på delt femteplass etter et hopp på 124 meter.

- Nydelig å ha denne gode følelsen, sa Romøren til NRK. Sloveneren Jernej Damjan var nummer tre med 122,5 poeng, fulgt av østerrikeren Wolfgang Loitzl med 121,3 poeng.

Siste nytt

 • Forfang beste norske på fjerdeplass

  Kun 2,4 poeng skilte Johann André Forfang fra pallen i Tysland. Nordmannen lå på fjerdeplass etter første omgang og det ble også resultatet etter finaleomgangen. Polske Dawid Kubacki vant etter to hopp på over 140 meter.

  Eabp5mrip50
  Foto: Matthias Schrader / Matthias Schrader
 • Alpinsesongen over for Sejersted

  Under en MR-undersøkelse er det oppdaget en seneskade i brystmuskelen til Adrian Smiseth Sejersted. Sesongen er dermed over for landslagsalpinisten.

  Sejersted falt stygt under utfordelen av fredagens superkombinasjon i verdenscupen i Wengen. Han ble fløyet til sykehus i helikopter, men de første undersøkelsene tydet på at han hadde sluppet fra det uten alvorlige skader.

  Under grundigere undersøkelser fredag kveld ble skaden oppdaget.

  – Adrian har pådratt seg en seneskade i området der brystet er festet mot skulderen. Dette gjør at sesongen er over for ham. Adrian er selvfølgelig svært lei seg nå, forteller landslagslege Marc Jacob Strauss i en pressemelding.

  Han forklarer at en slik skade er forholdsvis grei å fikse, og han regner med en opptreningsperiode på tre til seks måneder.

  Adrian Smiseth Sejersted falt under fredagens kombinasjonsutfor i Wengen.
  Foto: Skjerdump / TV 2
 • Ny kamp uten seier for Mourinho

  Tottenham står med fire på rad uten seier i serien etter 0-0 mot Watford lørdag. Erik Lamela var svært nær å bli matchvinner ett minutt på overtid, men ballen ble reddet på streken.

  Watfords Troy Deeney bommet på straffe i 2. omgang.

  Jose mourinho
  Foto: Adrian Dennis / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal