Romøren mistet pallplassen

Romøren mistet pallplassen med sitt andre hopp i dag. Dermed var det fritt frem for østerrikerne.

Bjørn Einar Romøren
Foto: Primoz Lovric / SCANPIX

Thomas Morgenstern slo til med 134 meter i første omgang, og landet på 128 i andre omgang. Morgnstern var helt suveren i hopprennet i Granåsen.

Nett-TV: Se Sammendrag

Også de to andre på pallen var Østerrike. Romøren lå på en klar andreplass etter første hoppet, men klarte ikke å følge opp i andre. Dermed gikk både Andreas Kofler og Wolfgang Loitzl forbi.

Tom Hilde ente på sjetteplass.

Kjempehopp av Romøren

Thomas Morgnstern ledet etter første omgang av hopprennet i Granåsen etter et kjempehopp på 134 meter. Bjørn Einar Romøren var nummer to. Romøren hoppet 127 meter, og var 12 poeng bak Morgenstern. De to var klart i teten. Tom Hilde var på delt femteplass etter et hopp på 124 meter.

- Nydelig å ha denne gode følelsen, sa Romøren til NRK. Sloveneren Jernej Damjan var nummer tre med 122,5 poeng, fulgt av østerrikeren Wolfgang Loitzl med 121,3 poeng.

Siste nytt

 • Gull til Nilsen i Para-VM

  Vilde Nilsen tok si andre gullmedalje i Para-VM etter at ho vann sprinten måndag. – Dette er ein av dei tyngste sprintløpa eg har gått og var eigentleg litt skeptisk før finalen. Men eg løyste arbeidsoppgåvene mine veldig bra, fortel Nilsen i målområdet.

  Vilde Nilsen
  Foto: Kathrine Baldishol
 • United møter Wolwerhampton

  Solskjær sitt mannskap møter Wolverhampton i kvartfinalen i FA-cupen i mars, etter at dei slo ut Chelsea av FA-cupen Det er klart etter trekninga måndag kveld. Manchester Unitet får bortekamp.

  Ole Gunnar Solskjær
  Foto: Erik Johansen / NTB scanpix
 • Fourcade måtte avbryte trening

  Den franske skiskyttaren Martin Fourcade er blitt forkjølt og måtte reise heim frå trening denne helga. Franskmannen har slite i årets sesong og stod over verdsmeisterskapet i Canmore og Salt Lake for å trene til VM i Østersund i mars.

  Forcade sjuk
  Foto: Marco Bertorello / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal