Sportsnyheter

Solskjær

Presset øker mot Solskjær: – Ser ut som de stagnerer

Manchester United gikk utrolige 29 kamper uten bortetap i Premier League, men lørdag sa det bråstopp.

Siste nytt

 • Kløtsj-problemer for Solberg

  Oliver Solberg fikk problemer med kløtsjen på den siste prøven av Rally Catalonia, melder NTB. Han tapte 30 sekunder og falt fra sjette til sjuendeplassen i sammendraget.

  Han lå an til å overnatte på sjetteplassen, men briten Gus Greensmith tok seg forbi. Det skiller fattige 0,3 sekunder mellom de to.

  Det er 20-åringens første VM-rally i den største klassen på asfalt. VM-runden avsluttes med fire fartsprøver søndag.

  uHzmsK13eRY
  Foto: PAU BARRENA / AFP
 • Normann med ny skade

  Midtbanespilleren Mathias Normann hinket av banen med snaut ti minutter igjen med det som så ut til å være store smerter, melder NTB. Norwich spilte 0-0 mot Brighton.

  25-åringen startet sin fjerde Premier League-kamp for de gulkledde og gjorde en ny god forestilling. Med ni minutter igjen måtte han ta telling på gressmatta og fikk hjelp til å komme seg av banen.

  Normann var ikke med da Norge spilte VM-kvalifiseringskamper mot Tyrkia og Montenegro. Han meldte forfall til Ståle Solbakkens tropp dagen etter Norwich spilte 0-0 mot Burnley før landslagspausen.

  69v3GPpMw3A
  Foto: CHRIS RADBURN / Reuters
 • Salah med kunstmål i storseier

  Mohamed Salah og Roberto Firmino lekte seg da Liverpool slo Watford 5–0 lørdag ettermiddag. Selv om Firmino leverte hat trick, var det Salah som sto for kampens store høydepunkt da han dro av flere Watford-spillere og la ballen nydelig i motsatt hjørne til 4–0.

  – Salah har aldri vært bedre, konstaterte TV 2-kommentator Simen Stamsø-Møller underveis i kampen.

  Seieren gir Liverpool 18 poeng og tabelltopp før resten av tittelkandidatene skal i aksjon senere lørdag. Watford på sin side står med sju poeng etter åtte kamper

Sendeplan

Kl. Program Kanal