– En kveld man vil huske resten av livet

Kampen var knapt blåst i gang før Stephan El Shaarawy startet råkjøret mot Chelsea.

Champions League - A.S. Roma vs Chelsea

JUBEL: Roma slo Chelsea 3-0 i mesterligaen tirsdag.

Foto: Stefano Rellandini / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

– Det var en slik kveld man vil huske resten av livet. Første gang du scorer to mål i en mesterligakamp, glemmer du ikke så fort, sier El Shaarawy etter kampen, ifølge Football Italia.

Chelsea hadde muligheten til å sikre avansement til åttedelsfinale allerede tirsdag kveld med seier over Roma, men laget var i realiteten sjanseløst mot et svært effektivt hjemmelag, to uker etter at de spilte 3-3 i London.

Antonio Conte

IKKE FORNØYD: Antonio Conte.

Foto: Alessandro Bianchi / Reuters

Roma klatret dermed forbi Chelsea til tabelltopp i gruppe C (se tabell nederst i saken).

Roma er nå ett poeng foran Chelsea og fem poeng foran Atlético Madrid, som kun greide 1-1 hjemme mot et Qarabag-lag som måtte avslutte med ti mann.

Etter pause så vi ut til å miste lysten til å kjempe. Jeg vet ikke hva som skjedde. Det er vanskelig å si hva som er problemet , sier Chelsea-keeper Thibaut Courtois til BBC.

Drømmetreff

Romas store helt denne kvelden ble Stephan El Shaarawy, som scoret allerede etter rundt 40 sekunder. Ifølge Reuters er det den raskeste scoringen i mesterligaen så langt denne sesongen.

Pedro hadde allerede hatt et skudd på mål for Chelsea da Aleksandar Kolarov slo langt opp. Edin Dzeko nikket på akrobatisk vis tilbake, og fra 17 meters hold fikk El Shaarawy fulltreff. En vakker scoring, som også ble innledningen til et skikkelig råkjør fra Romas side de første minuttene av kampen.

25-åringen økte også til 2-0 etter en drøy halvtime, mens Diego Perotti sørget for 3-0 etter 62 minutters spill.

Eden Hazard

Eden Hazard fortviler.

Foto: Filippo Monteforte / AFP

– En spesiell kveld

Chelsea trykket på og kom til flere brukbare sjanser, men det var hjemmelaget som viste besluttsomhet og effektivitet.

– Det var en veldig spesiell kveld. Vi spilte en fantastisk kamp og kjempet i alle 90 minutter. Det er veldig bra for klubben, supporterne og spillerne, sier midtbanespilleren Kevin Strootman i et Viasat-intervju.

Bayern München er ellers klar for cupspillet i mesterligaen etter at Javi Martínez ga det tyske laget 2-1-seier i Glasgow.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Rangers tapte i Zucca-comeback

  Mats Zuccarello var endelig tilbake på isen etter skade i fredagens målrike New York-derby, men han og Rangers måtte til slutt se seg slått 7–5 av byrivalene Islanders. Nordmannen har stått over tre kamper på grunn av lyskestrekk.

  Predators Rangers Hockey
  Foto: Frank Franklin II / AP
 • Kroatia slo Spania

  Kroatia var avhengig av poeng for ikke å falle helt av i gruppespillet i nasjonsligaen torsdag. Etter en god andreomgang avgjorde Tin Jedvaj til 3-2 på overtid. Spania topper tabellen med seks poeng, mens både England og Kroatia står med fire.

  Croatia Spain Nations League Soccer
  Foto: Darko Bandic / AP
 • Rooney takket av med storseier

  Wayne Rooney kom ikke på scoringslisten i sin siste landskamp for England, men fikk være kaptein i 3-0-seieren over USA. Den mangeårige England-kapteinen har vært ute av landslaget en stund, men fikk ta avskjed med sin 120. kamp for «Three Lions».

  Britain England US Soccer
  Foto: Alastair Grant / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
V-cup skøyter: Lagtempo kvinner
V-cup skøyter: Lagtempo og 500 m, kvinner og menn
V-cup skøyter
V-cup skøyter: Lagtempo menn
V-cup skøyter: Lagtempo menn
V-cup skøyter: 500 m kvinner
V-cup skøyter: 500 m menn
Sesongstart langrenn: 10 km klassisk, kvinner
VM-minner
VM-minner
Vinterstudio