NRK Meny
Normal

– En kveld man vil huske resten av livet

Kampen var knapt blåst i gang før Stephan El Shaarawy startet råkjøret mot Chelsea.

Champions League - A.S. Roma vs Chelsea

JUBEL: Roma slo Chelsea 3-0 i mesterligaen tirsdag.

Foto: Stefano Rellandini / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

– Det var en slik kveld man vil huske resten av livet. Første gang du scorer to mål i en mesterligakamp, glemmer du ikke så fort, sier El Shaarawy etter kampen, ifølge Football Italia.

Chelsea hadde muligheten til å sikre avansement til åttedelsfinale allerede tirsdag kveld med seier over Roma, men laget var i realiteten sjanseløst mot et svært effektivt hjemmelag, to uker etter at de spilte 3-3 i London.

Antonio Conte

IKKE FORNØYD: Antonio Conte.

Foto: Alessandro Bianchi / Reuters

Roma klatret dermed forbi Chelsea til tabelltopp i gruppe C (se tabell nederst i saken).

Roma er nå ett poeng foran Chelsea og fem poeng foran Atlético Madrid, som kun greide 1-1 hjemme mot et Qarabag-lag som måtte avslutte med ti mann.

Etter pause så vi ut til å miste lysten til å kjempe. Jeg vet ikke hva som skjedde. Det er vanskelig å si hva som er problemet , sier Chelsea-keeper Thibaut Courtois til BBC.

Drømmetreff

Romas store helt denne kvelden ble Stephan El Shaarawy, som scoret allerede etter rundt 40 sekunder. Ifølge Reuters er det den raskeste scoringen i mesterligaen så langt denne sesongen.

Pedro hadde allerede hatt et skudd på mål for Chelsea da Aleksandar Kolarov slo langt opp. Edin Dzeko nikket på akrobatisk vis tilbake, og fra 17 meters hold fikk El Shaarawy fulltreff. En vakker scoring, som også ble innledningen til et skikkelig råkjør fra Romas side de første minuttene av kampen.

25-åringen økte også til 2-0 etter en drøy halvtime, mens Diego Perotti sørget for 3-0 etter 62 minutters spill.

Eden Hazard

Eden Hazard fortviler.

Foto: Filippo Monteforte / AFP

– En spesiell kveld

Chelsea trykket på og kom til flere brukbare sjanser, men det var hjemmelaget som viste besluttsomhet og effektivitet.

– Det var en veldig spesiell kveld. Vi spilte en fantastisk kamp og kjempet i alle 90 minutter. Det er veldig bra for klubben, supporterne og spillerne, sier midtbanespilleren Kevin Strootman i et Viasat-intervju.

Bayern München er ellers klar for cupspillet i mesterligaen etter at Javi Martínez ga det tyske laget 2-1-seier i Glasgow.

Laster innhold, vennligst vent..

Siste nytt

 • Blir yngste nordmann i PGA

  Viktor Hovland har sikret seg sponsorinvitasjon til en PGA-turnering neste år etter storspill i Florida. Hovland representerer Miklagard golfklubb og Oklahoma State University, skriver Norsk Golf. 21-åringen blir tidenes yngste nordmann i en PGA-turnering.

 • Tap for Martinsen i NHL-comeback

  Andreas Martinsen er tilbake i den nordamerikanske toppligaen etter å ha blitt flyttet opp fra farmerlaget Rockford IceHogs. I debutkampen for Chicago Blackhawks endte det imidlertid med 1-5-tap mot gamlelaget Colorado Avalanche.

  Anton Forsberg, J.T. Compher
  Foto: David Banks / AP
 • Nytt tap for Rangers og Zucca

  New York Rangers gikk på en ny smell da de møtte Columbus Blue Jackets på hjemmebane. Kampen endte 5-3 til bortelaget. Med dette har Rangers tapt fem av de sju siste kampene.

  Feiret scoring
  Foto: Adam Hunger / Ap

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
Morgensport og musikk
NRK Sport Live
NRK Sport Live
NRK Sport Live
Sport i dag
Sport i dag