Hopp til innhold

Rivalens krasj ødela for Hauger i Monaco: – Et håpløst utgangspunkt

Dennis Hauger har et dårlig utgangspunkt før helgens Formel 2-runde i Monaco. I fredagens kvalifisering ble han nummer ni i B-gruppa og totalt nummer 17.

– Det er dessverre helt katastrofe. Det er nesten umulig og et håpløst utgangspunkt, sier Viaplays ekspertkommentator Henning Isdal.

Hauger var på vei til å forbedre rundetiden sin, men idet han svingte inn på oppløpet kom det røde flagget etter at Clement Novalak hadde krasjet ute på banen. Dermed ble kvalifiseringen stanset, uten at Hauger fikk en siste sjanse til å komme seg høyere opp på lista.

– Jeg er selvfølgelig veldig skuffet. Det hjelper ikke å tenke på at det kunne blitt 4.- eller 5.-plass om rødflagget hadde kommet noen sekunder senere. Jeg skulle hatt en runde «i banken» tidligere i kvalifiseringen, sier Hauger selv i en kommentar ifølge NTB.

Hauger vant sprintløpet i Monaco i fjor, men må nå trolig se langt etter en reprise av det. Det er sprintløp lørdag og så hovedløp på søndag.

Porsche Festival 2022
Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Siste nytt

 • Martial mister FA-cupfinalen

  Manchester United må klare seg uten Anthony Martial i helgens FA-cupfinale mot byrival Manchester City på Wembley.

  Franskmannen pådro seg en hamstringskade mot slutten av sesongavslutningen i Premier League mot Fulham søndag, opplyser United på sine nettsider.

  – Undersøkelsene har siden vist at han har pådratt seg en skade på en muskel og mister dermed FA-cupfinalen, heter det i uttalelsen.

  Kampen mot Erling Braut Haaland og seriemester Manchester City spilles på Wembley i London lørdag ettermiddag.

  Martial har scoret ni mål på 29 kamper for de røde djevlene denne sesongen. United har fra før vunnet ligacupen etter finaleseier over Newcastle. (NTB)

  Marcus Rashford, Anthony Martial, Manchester United
  Foto: OLI SCARFF / AFP
 • Haaland til topps i ny kåring

  Erling Braut Haaland ble tirsdag kåret til sesongens spiller av det anerkjente sportsnettstedet The Athletic. – Å vinne denne prisen er veldig spesielt, og et resultat av den enestående sesongen laget har hatt, uttaler Haaland blant annet. Manchester City-spissen vant også «sesongens beste individuelle prestasjon» for tre mål og én målgivende pasning mot Manchester United i oktober. Haaland er allerede kåret til årets spiller og årets unge spiller i Premier League.

  Erling Haaland
  Foto: Reuters
 • Midtsjø ble seriemester med Galatasaray

  Fredrik Midtsjø og Galatasaray kunne tirsdag juble for ligatittelen i tyrkisk fotball etter 4-1 over Ankaragücü.

  Fenerbahçe slo Antalyaspor 2-0, men er fem poeng bak Galatasaray før lagene møtes i siste serierunde etter at sistnevnte også vant tirsdag.

  Fredrik Midtsjø har spilt 21 kamper for seriemesteren denne sesongen og kom inn fra benken på tampen da laget gjorde jobben borte mot Ankaragücü. Mauro Icardi scoret to mål i seieren.

  Galatasaray har blitt seriemester 23 ganger. Årets triumf er den første siden 2018/19-sesongen.

  Enner Valencia ble matchvinner med sitt 29. seriemål for sesongen da Fenerbahçe slo Antalyaspor tirsdag. Joshua King ble byttet inn med drøyt 20 minutter igjen.

  Fredrik Ulvestad spilte hele kampen da Sivasspor slo Konyaspor 1-0. (NTB)

  Fredrik Midtsjø
  Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sport
Spiller nå
NRK forklarer: Rasismeskandalen i Spania 02:41
Neste