Siste nytt

 • Sokratis ferdig i Arsenal

  Arsenal er blitt enig med midtstopper Sokratis Papastathopoulos om å bryte kontrakten et halvt år før tiden.

  Det opplyser London-klubben på sine nettsider.

  «Dette gir ham muligheten til å forhandle fritt om en kontrakt med en ny klubb og komme tilbake på banen så fort som mulig», skriver Arsenal.

  Sokratis hadde ikke spilt for Arsenal siden mars i fjor, og grekeren fikk ikke plass i lagets Premier League-tropp denne sesongen.

  Britain Soccer FA Cup
  Foto: Kirsty Wigglesworth / AP
 • Ståle Solbakken i karantene

  Landslagssjef Ståle Solbakken er satt i karantene etter å ha vært i nærkontakt med en koronasmittet person.

  Opprinnelig skulle Solbakken onsdag vært i Eurosport-studioet under presentasjonen av terminlistene til Eliteserien og 1. divisjon i fotball. I stedet ble han med i sendingen via Skype fra Storo i Oslo.

  Solbakken så seg nødt til å gå i karantene da han ble oppringt tidligere på dagen.

  – Jeg fikk en telefon i dag om at jeg forrige torsdag hadde nærkontakt med en som har korona. Da er det riktig at jeg opprettholder reglene og går inn i karantene, sier Solbakken til Eurosport. (NTB)

  Ståle Solbakken er ny landslagssjef i fotball for Norge
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Japan planlegger massevaksinering

  Japan satser på å starte generell massevaksinering i mai. Landet håper de fleste voksne japanerne er vaksinert før sommer-OL i Tokyo starter to måneder senere.

  Utsatte grupper skal få vaksinene først. Aller først i køen står rundt 10.000 helsearbeider, fulgt av 50 millioner mennesker i ulike risikogrupper, inkludert alle over 65 år.

  Deretter håper altså regjeringen å kunne starte generell massevaksinering i mai, skriver avisene Yomiuri Shimbun og Sankei Shimbun

  De olympiske sommerlekene som skulle vært arrangert i fjor, men ble flyttet til i år som følge av koronapandemien.

  En oppblussing av koronasmitten har skapt tvil rundt arrangementet, men både fra japansk og olympisk hold kommer det forsikringer om at lekene skal gjennomføres med smitteverntiltak.

  Tokyo-OL
  Foto: Eugene Hoshiko / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal