Riiber med ny siger i Planica

Jarl Magnus Riiber held fram der han slapp i vinter. Søndag vann han igjen Sommar Gran Prix-rennet i Planica. Dette var hans andre siger på to dagar i Slovenia. Riber låg som nummer 8 etter hoppinga og gjekk ut 49 sekund bak Espen Bjørnstad i tet. Men han gjekk over målstreken 2, 4 sekund føre franske Antoine Gérard. Jens Luraas Oftebro gjekk inn til 3.-plass og tok sin første pallplass på øvste nivå.

– Det var ein veldig bra helg. Alle vi har hoppa veldig bra og då kunne vi køyre lagtaktikk i langrennsdelen, sa Riiber til Skiforbundet etter løpet.

Jarl Magnus Riiber
Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Siste nytt

 • Haver-Løseth tilbake i verdenscupen

  Nina Haver-Løseth er blant tolv utøvere som er tatt ut i den norske troppen til slalåmpremieren i Finland kommende helg. Det melder Norges Skiforbund. Haver-Løseth er dermed klar for comeback i verdenscupen etter at hun skadet seg 29. desember i fjor.

  Den offisielle VM-genseren 2019 fra Dale Norway lanseres
  Foto: Tore Meek / NTB scanpix
 • Zuccarello-assist i Wild-seier

  Mats Zuccarello sto for en målgivende pasning da hans Minnesota Wild vant 4-1 mot Buffalo Sabres i NHL tirsdag.

  Tirsdagens seier var etterlengtet for Wild som sliter på bunnen i vestlig avdeling i NHL. Zuccarello fikk nesten 15 minutter på isen.

  Mats Zuccarello signerer kontrakten med Minnesota Wild
  Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
 • Lillehammer slo Oilers

  Stavanger Oilers gikk på sitt første tap i ordinær spilletid i årets sesong da Lillehammer vant 5-2 på hjemmebane. Stavangerklubben leder eliteserien i ishockey suverent. Lillehammer klatret til tredjeplass på tabellen.

  Hockey Classic Lillehammer
  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal