Hopp til innhold

Siste nytt

 • Lunde i storform stoppet Storhamar

  Anført av Katrine Lunde hadde Vipers full kontroll fra første stund og slo Storhamar 29-23 i den første av finalene i håndballsluttspillet for kvinner tirsdag.

  Dermed har mannskapet til Ole Gustav Gjekstad oppskriftsmessig skaffet seg et grep om finaleduellen som spilles best av tre kamper.

  – Det var en god første omgang, der vi jobber veldig bra. Jeg er veldig godt fornøyd me det. Så blir det litt for begge lag at tempoet og innsatsen går ned i annen omgang, men vi hadde god kontroll, sa Katrine Lunde til TV 2.

  Halvveis hadde gjestene fra Hamar kun scoret sju mål. Lunde sto da med en redningsprosent på snaut 60 prosent.

  – Katrine er jo et spøkelse for mange, smilte Nora Mørk til TV 2.

  Katrine Lunde
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
 • PL-styret godkjenner Chelsea-sal

  Styret i Premier League godkjende i kveld planene om sal av Chelsea frå Roman Abramovitsj til eit amerikansk konsortium, leia av Todd Boehly.

  Klubben blei lagt ut for sal som følgje av britiske sanksjonar mot russiske oligarkar. Eit vilkår er at Abramovitsj sjølv ikkje skal tene noko på salet.

  Fleire medium har meldt at avtalen skal vere verd nærmare 50 milliardar kroner. Avtalen mellom partane blei inngått 7. mai.

  Men salet er framleis avhengig av godkjenning frå styremaktene..

  Før eit sal er gjennomført, har ikkje Chelsea lov til å tene pengar. Klubben er driven på ein spesiell lisens, som går ut 31. mai.

  Chelsea
  Foto: Frank Augstein / AP
 • Evenpoel vann opninga av Tour of Norway

  Superstjerna Remco Evenepoel var best i avsluttinga og tok sigeren på opningsetappen av sykkelrittet Tour of Norway framfor Tobias Halland Johannessen.

  Den 174 kilometer lange etappen frå Bergen til Voss blei avslutta med ein to kilometer lang og tøff bakke. Der fekk som venta Alexander Kristoff og dei andre spurtarane i feltet det tøft.

  Evenepoel hadde mykje krefter opp mot målstreken, men fekk kamp om sigeren av det norske kjempetalentet Halland Johannessen. Uno-X-ryttaren nærma seg belgiaren mot målstreken, men nådde ikkje heilt fram.

  – Det var nær. Litt kjedeleg å ikkje ta den siste der. Eg var bitte litt for langt bak då han (Evenepoel) gjekk. Vi får prøve igjen, sa Halland Johannessen til TV 2.

  Han klarte ikkje glede seg over andreplassen. Ei heller tatt i betraktning at Evenepoel er ei av sykkelsportens aller største stjerner.

  – Det er i det heile ikkje det eg tenkjer på når eg syklar. For meg er det same kven som vann, sa Halland Johannessen.

  Første etappe av Tour of Norway
  Foto: Marit Hommedal / NTB

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Spilleliste med 39 klipp
Sport
Spiller nå
Haalands karriere fra A til NÅ 03:44
Neste