Rekker ikke PSG

Bayern Münchens stjernespiss Robert Lewandowski gjennomførte mandag sin første trening med løp etter kneskaden som har satt ham ut av spill en stund.

Lewandowski pådro seg kneskaden under landslagsoppholdet for Polen mot Ungarn 25. mars.

Bayern München opplyser ikke om når toppscoreren i Bundesliga kan spille igjen, men at han ikke er aktuell til tirsdagens returmøte i mesterligaen borte mot Paris Saint-Germain. Det franske laget vant det første møtet i München 3–2.

Lewandowski har vært ute i de tre siste kampene. Lørdag møter Bayern München tredjeplasserte Wolfsburg i Bundesliga. (NTB)

Robert Lewandowski
Foto: Christof Stache / AFP

Siste nytt

 • Molde sløste - vant likevel enkelt

  Straffebom til tross, Molde hadde få problemer med å slå nabo Kristiansund i eliteserieåpningen søndag. Kampen endte 2-0. Dermed fikk fjorårets andreplass en god start på årets sesong.

  Søndag truet de Kristiansund allerede fra start og fikk en gylden mulighet til å ta ledelsen på straffe før kvarteret var slutt. Den skjøt derimot Ohi Omoijuanfo langt over mål. Likevel gikk de til pause med 2-0 etter mål fra Eirik Ulland Andersen og Ola Brynhildsen.

  Eliteserien fotball 2021, Molde - Kristiansund.
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
 • West Ham-nedtur

  West Ham kunne krøpet opp i ryggen på 4.-plasserte Leicester med seier over Everton, men Dominic Calvert-Lewin ville det annerledes. Everton vant 1-0.

  For hadde West Ham tatt tre poeng søndag, hadde de bare vært to poeng bak Leicester om den viktige 4.-plassen, som gir mesterliga-gruppespill.

  Men tre poeng ble det ei, det ble ikke poeng engang, og det betyr at David Moyes og co. er nummer fem med 58 poeng. Ned til åttendeplasserte Everton er det bare tre poeng, og med en svak avslutning på sesongen, kan West Ham risikere å gå glipp av samtlige europeiske turneringer neste sesong.

  Tapet var bare det femte for West Ham hjemme. De er ligaens nest beste hjemmelag med 31 poeng etter 18 kamper, bare bak overlegne Manchester City (38).

  oduXQiydz_E
  Foto: ANDREW COULDRIDGE / AFP
 • Belgier overrasket i Giro d'Italia

  Belgiske Tim Melier var raskest da spurterne før første gang fikk gjøre opp om seieren i årets Giro d'Italia. Italierne Giacomo Nizzolo og Elia Viviani fulgte på plassene bak.

  Seieren er Meliers klart største som sykkelrytter. Han har fra før seirer i noen mindre belgiske endagsritt, én etappeseier i Tirreno-Adriatico, samt seier i det belgiske mesterskapet i 2019.

  Tobias Foss er eneste nordmann på start i årets Giro. Han åpnet sterkt med 3.-plass på den 8,6 kilometer lange åpningstempoen lørdag, og han syklet inn til 100.-plass på den 2. etappen søndag.

  Italy Giro Cycling
  Foto: Fabio Ferrari / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal