Hopp til innhold

Rekdal fortsetter i Rosenborg

Kjetil Rekdal forsetter som trener i Rosenborg. Det bekrefter han etter et styremøte på Brakka onsdag.

Les mer HER.

Eliteserien 2023: Bodø / Glimt - Rosenborg
Foto: Terje Pedersen / NTB

Siste nytt

  • Eikeland erstatter Graham Hansen - slik stiller Norge

    Klokken 19.15 starter kampen mellom Portugal og Norge, som er den andre kampen i Nasjonsligaen for Norge.

    Nasjonsligaen står også sentralt i OL-kvalifiseringen og etter uavgjort mot Østerrike fredag, vil en norsk seier sørge for at de har heng på gruppefavoritt Frankrike.

    Allerede før kampen var det klart at to av spillerne som startet kampen mot Østerrike, Thea Bjelde og Caroline Graham Hansen, måtte stå over kampen med skade.

    De erstattes av Tuva Hansen og Amalie Eikeland.

    – Hun har stor erfaring i den rollen og er en solid og stødig spiller, sier trener Leif Gunnar Smerud om valget av Eikeland.

    Slik stiller Norge i tirsdagens kamp (4-2-3-1): Aurora Mikalsen - Tuva Hansen, Maren Mjelde, Guro Bergsvand, Marit Bratberg Lund - Ingrid Syrstad Engen, Guro Reiten - Amalie Eikeland, Karina Sævik, Frida Maanum - Sophie Román Haug.

    – Det er en veldig viktig kamp for oss. Vi bør kanskje (vinne), men vi fikk ett poeng sist. Vi har lyst på tre poeng i dag, sier Norges Guro Reiten kort tid før kampstart.

    Fotball, trening med kvinnelandslaget
    Foto: Fredrik Varfjell / NTB
  • Kristoff nummer tre i Kroatia

    Godt hjulpet av lagkameratene i Uno-X, fikk Alexander Kristoff en god posisjon ut på oppløpet på den første etappen i CRO Race i Kroatia.

    Elia Viviani åpnet spurten i front, foran Tobias Lund og Kristoff. Nordmannen forsøkte å komme seg forbi, men han måtte se at han ikke klarte det.

    Dermed ble det en tredjeplass, mens Viviani vant foran Lund.

    Etapperittet avsluttes søndag.

    Alexander Kristoff
    Foto: Fredrik Varfjell / NTB
  • Uefa slipper russiske 17-årslag tilbake i sine turneringer

    Det europeiske fotballforbundet (Uefa) besluttet på sitt styremøte i Limassol tirsdag å slippe Russlands G17- og J17-landslag inn i EM-turneringene igjen.

    Det begrunnes med at barn ikke skal straffes for handlinger som utelukkende er forårsaket av voksne og at fotballen «aldri må slutte å sende budskap om fred og håp».

    – Det er spesielt opprørende at en generasjon med barn på grunn av konflikten (krigen i Ukraina) fratas retten til å spille internasjonal fotball, står det i en uttalelse.

    Russiske klubblag og alle Russlands landslag i alle eldre årsklasser, inkludert seniorlag, er fortatt utestengt fra Uefa-turneringer. (NTB)

    Aleksander Ceferin
    Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal
Sportsvideoer
Spiller nå
Ler etter den offentlige oppvasken: – Skal ha tykkere vegger 00:46
Neste