Reiten mot ligagull

Guro Reiten kom inn og spilte det siste kvarteret da Chelsea spilte 2-2 borte mot Manchester City i engelsk superliga, melder NTB. Chelsea beholder to poengs ledelse med to serierunder igjen, og avgir neppe poeng i de gjenstående kampene, borte mot Tottenham og hjemme mot Reading.

uDsuqY6VL_0
Foto: JASON CAIRNDUFF / Reuters

Siste nytt

 • Jakob Ingebrigtsen i stjerneselskap

  Jakob Ingebrigtsens er et av stjernenavnene som trekkes fram på deltakerlistene foran kommende helgs Diamond League-åpning i friidrett i Gateshead.

  Den norske mellomdistanse-løperens sesongåpning utendørs er imøtesett. Han kommer til England med best personlig rekord av samtlige i startfeltet på 1500 meter.

  20-åringen har 3.28,68 som bestenotering. Nærmest av konkurrentene i Gateshead er australske Stewart McSweyn, som har løpt på 3.30,51. Ronald Musagala fra Uganda har en personbeste på 3.30,58.

  Storebror Henrik Ingebrigtsen skal på sin side løpe 5000 meter i årets første Diamond League-stevne. Der får han tøff konkurranse. Best personlig rekord i startfeltet har kenyaneren Nicholas Kipkorir Kimeli med 12.51,78. Henrik Ingebrigtsen har løpt på 13.15,38.

  Stevnet i Gateshead er kommende søndag. (NTB)

  8yUHAwLljDo
  Foto: Christine Olsson/TT / NTB
 • Marc-André ter Stegen mister EM

  Den tyske keeperprofilen må stå over sommerens fotball-EM på grunn av at han må gjennom et inngrep i kneet.

  Det bekrefter han selv på sin Instagram-konto 17. mai.

  Barcelona-keeperen sier han er trist over å miste mesterskapet.

  7RICqtA8T_E
  Foto: PAU BARRENA / AFP
 • Fotballsjef går av etter nazi-tabbe

  Fritz Keller trekker seg som president i Det tyske fotballforbundet (DFB) etter at han sammenlignet visepresidenten med en nazidommer.

  Keller varslet mandag at han går av som en konsekvens av omtalen av forbundets visepresident Rainer Koch.

  Tidligere har presidenten nektet å trekke seg etter at han i april sammenlignet Koch med den tyske nazisten og dommeren Roland Freisler.

  Det skjedde under et møte, men detaljene rundt bemerkningen er ikke kjent.

  I en uttalelse sier Keller at han tar personlig ansvar for sitt feilsteg, som han omtaler som det triste bunnpunktet i lederskapsstriden i DFB.

  Koch har tidligere sagt at han ikke godtar Kellers beklagelse. (NTB)

  o6FM5fMnh-Y
  Foto: Martin Meissner / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal