Rehhagel møtte Scheie

Otto Rehhagel satte et krav for å komme til Norge som prisutdeler under Gullballen: Å få møte Arne Scheie.

Scheie

Tre fotballpersonligheter p¨å et brett: Otto Rehhagel, Arne Scheie og Rune Bratseth.

Foto: Bjørnar Hjellen / NRK

Og det fikk den gamle trenerlegenden selvfølgelig gjøre.

- Jeg prøvde å lokke ham med å få møte Morten Harket eller kanskje Ole Gunnar Solskjær, men det lyktes ikke, sier Rune Bratseth.

Bratseth var Rehhagels elev og spiller i Werder Bremen, og sammen med treneren var han prisutdeler under gullballen fredag kveld,

Otto Rehhagel

Rehhagel med EM-pokalen i 2004.

Foto: Vincenzo Pinto / Scanpix/AFP

Men 71 år gamle Otto Rehhagel kom ikke uten at han fikk møte en av NRKs kjente kommentatorer, nemlig Arne Scheie,

Om det var alvorlig ment eller ikke, ble ikke utdypet, men Scheie selv syntes i hvert fall det var moro å stille opp til fotografering sammen med treneren og Rune Bratseth.

- Et historisk bilde, kommenterer han,

Legendarisk trener

Med Rune Bratseth som klippe i midtforsvaret trente Rehhagel Werder Bremen til gull i Bundesliga i 1988 og 1993 og klubben gikk også til topps i Cupvinnercupen i 1992.

I 1998 trente Rehhagel Kaiserslautern også til et sensasjonelt gull i Bundesliga.

Karrierens høydepunkt var da han trente Hellas til EM-gull i 2004.

Siste nytt

 • Johaug med sterk prolog

  Therese Johaug har vunnet alle de fire første etappene av Ski Tour, men er ikke favoritt i dagens klassiske sprint. Men i prologen overrasket Johaug med en veldig godt løp og gikk inn til en tredjeplass. – Det var veldig bra det. Jeg klarer å gå fort i en sånn løype også, det er ikke verst, sier Johaug til NRK. Svenske Jonna Sundling gikk fortest i prologen med tiden 3:22.75. Johaug gikk i mål under sekundet bak. Tiril Udnes Weng var nest beste norske utøver med en sjuendeplass.

  Therese Johaug imponerte i prologen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Rapport: Bryant-pilot braut reglar

  Helikopterpiloten som styrta saman med basketball-stjerna Kobe Bryant og sju andre i Califiornia, hadde tidlegare fått refs for å ha brote luftfartsreglane. Det skriv amerikanske luftfartsstyresmakter (FAA) i ein rapport, skriv Los Angeles Times.

 • Lewandowski redda Bayern

  Bayern München sleit lenge mot botnlaget Paderborn og såg ut til å miste viktige poeng i tittelkampen i Bundesliga. Paderborn kjempa seg heroisk til 2-2 på bortebane med eit kvarter igjen å spele. Men da det var to minutt igjen på klokka dukka Robert Lewandowski opp og scora sitt 25 mål for sesongen. Dermed vann Bayern 3-2 og har fire poeng ned til Leipzig med ein kamp meir spelt.

  Robert Lewandowski
  Foto: Matthias Schrader / Matthias Schrader

Sendeplan

Kl. Program Kanal