Regjeringen åpner for Norway Cup

Håpet lever for en gjennomføring av Norway Cup, som torsdag skal i dialog med Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet. Der skal mulighetene kartlegges.

Tidligere denne uka ble danske Dana Cup og Gothia Cup i Sverige avlyst. Det er allerede avklart at årets Norway Cup, om den blir noe av, ikke vil bli en internasjonal fotballturnering.

Statsminister Erna Solberg håper, sammen med arrangøren, i det lengste på at det blir turnering 31. juli til 7. august.

– Vi krysser fingrene for at vi er i den situasjonen at det er mulig. Men de (arrangøren) må ha en god smittevernprotokoll. Det er ikke sikkert det kan være like mange lag som det har vært, men vi jobber med dette, sa Solberg på NTBs spørsmål. (NTB)

Fotballkamp under Norway Cup 2013
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix

Siste nytt

 • Eriksen takker for støtten

  Christian Eriksen la ut en post på Instagram hvor han takket for støtten han har fått og ga en oppdatering helsetilstanden.

  – Hei alle sammen. En stor takk til for deres fine og utrolige meldinger og hilsener fra hele verden. Det betyr mye for meg og familien, skriver dansken.

  – Jeg har det, etter forholdene, bra. Jeg må fortsatt gjennom noen tester på sykehuset, men jeg føler meg OK. Nå skal jeg heie på det danske landslaget de kommende kampene. Spill for hele Danmark!

  Christian Eriksen, fra hans Instagram
 • Chile tok poeng mot Argentina

  Det ble mål av Lionel Messi og en smule dramatikk da Argentina innledet med 1-1 mot Chile i Copa America mandag.

  Lionel Messi sendte Argentina oppskriftsmessig i ledelsen etter 33 minutter på et utsøkt frispark. Åtte minutter etter sidebytte fikk Chile sin utligning.

  Det ble gransking av video da Arturo Vidal fikk ballen opp i hånden inne i feltet for å se at det var hands. Den argentinske målvakten Emiliano Martínez reddet den etterfølgende straffen, men ballen endte i tverrliggeren og ut til Eduardo Vargas som headet inn til 1-1 for Chile.

  Til tross for å ha dominert kampen fullstendig klarte ikke Messi & co. å gjøre flere mål.

  Lionel Messi
  Foto: Ricardo Moraes / Reuters
 • – Kulusevski kan rekke neste kamp

  Den svenske landslagsstjernen, Dejan Kulusevski, måtte se mandagens kamp mot Spania fra sofaen hjemme i Sverige grunnet den positive koronatesten han avga noen dager før EM startet. Etter 0-0-kampen mot spanjolene kom svenskenes trener med en gladnyhet til sine landsmenn i forkant av fredagens kamp mot Slovakia.

  – Dejan kan spille, men om han er aktuell for startelleveren etter en ukes fravær vet jeg ikke. Forhåpentligvis er han aktuell for et innhopp på fredag, sa Janne Andersson til Expressen, og la til at Kulusevski trolig begynner å trene med laget på onsdag.

  Midtbanespilleren Mattias Svanberg, som også ble koronasmittet under treningsleiren i Göteborg, er ikke klar for spill ennå.

  Dejan Kulusevski
  Foto: Jonathan Nackstrand / AFP

Sendeplan

Kl. Program Kanal