NRK Meny
Normal

Reginiussen: – Jeg trives veldig godt

RBK-kaptein Tore Reginiussen har skrevet under for fire nye år med Rosenborg.

Tore Reginiussen

osenborgs kaptein Tore Reginiussen skrev onsdag under en ny kontrakt med Rosenborg.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Artikkelen er mer enn to år gammel.

– Det er mange grunner til at jeg har valgt å bli i Rosenborg, men jeg har trivdes veldig godt her fra dag én. Jeg tror også at vi har noe veldig godt sportslig på gang, og at Rosenborg skal prege norsk fotball i de årene som kommer. Og det har jeg lyst til å være med på, sier Reginiussen til RBK.no.

Tore Reginiussen

Tore Reginiussen kom fra danske Odense i 2012.

Foto: JOSEP LAGO / Afp

Tore Reginiussen har skrevet under ny kontrakt som binder ham til Rosenborg ut 2018. Reginiussens gamle kontrakt varte ut 2015.

LES: Dette er RBKS hodepine
LES: Vil ta RBK til toppen

RBK kan bli min siste klubb

Fullfører finnmarkingen kontrakten med RBK vil han være 32 år. Midtstopperen utelukker ikke at han kan avslutte karrieren i Trondheim.

– Det skal man slettes ikke utelukke. Jeg ønsker å prestere på høyest mulig nivå i de årene jeg er her og når jeg er 32 år skal jeg fremdeles klare å spille bra fotball. Så får vi se hvordan kroppen holder, men jeg har i utgangspunktet sagt at jeg skal avslutte med ett år som spiss i Alta, så vi får se, sier Reginiussen til RBK.no.

LES: Derfor strandet overgangen
LES: Dette lover han som toppscorer

Siste nytt

  • NIF betalte 850.000 for omtale

    Norges Idrettsforbund betalte om lag 850.000 kroner for en avtale med nettsiden nettstedet Around the Rings i forkant av ungdoms-OL, skriver VG. Skribentparet Ed og Sheila Hula hadde som oppgave å skrive om arrangementet.

    – Vurderingen fra NIF var at man ønsket å få mest mulig og best mulig innhold i publikasjonen som leses av hele den olympiske familien, både sponsorer, medlemmer, komiteer og medieselskaper. Derfor valgte man å betale for reise og opphold for å få innholdet, sier Niels Røyne i Norges Idrettsforbund til avisen.

Sendeplan

Kl. Program Kanal