NRK Meny
Normal

Reginiussen: – Jeg trives veldig godt

RBK-kaptein Tore Reginiussen har skrevet under for fire nye år med Rosenborg.

Tore Reginiussen

osenborgs kaptein Tore Reginiussen skrev onsdag under en ny kontrakt med Rosenborg.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

– Det er mange grunner til at jeg har valgt å bli i Rosenborg, men jeg har trivdes veldig godt her fra dag én. Jeg tror også at vi har noe veldig godt sportslig på gang, og at Rosenborg skal prege norsk fotball i de årene som kommer. Og det har jeg lyst til å være med på, sier Reginiussen til RBK.no.

Tore Reginiussen

Tore Reginiussen kom fra danske Odense i 2012.

Foto: JOSEP LAGO / Afp

Tore Reginiussen har skrevet under ny kontrakt som binder ham til Rosenborg ut 2018. Reginiussens gamle kontrakt varte ut 2015.

LES: Dette er RBKS hodepine
LES: Vil ta RBK til toppen

RBK kan bli min siste klubb

Fullfører finnmarkingen kontrakten med RBK vil han være 32 år. Midtstopperen utelukker ikke at han kan avslutte karrieren i Trondheim.

– Det skal man slettes ikke utelukke. Jeg ønsker å prestere på høyest mulig nivå i de årene jeg er her og når jeg er 32 år skal jeg fremdeles klare å spille bra fotball. Så får vi se hvordan kroppen holder, men jeg har i utgangspunktet sagt at jeg skal avslutte med ett år som spiss i Alta, så vi får se, sier Reginiussen til RBK.no.

LES: Derfor strandet overgangen
LES: Dette lover han som toppscorer

Siste nytt

 • Moyes tok sitt første poeng

  I sitt andre forsøk etter at han ble ansatt som manager, maktet David Moyes å lede West Ham til poeng. Fredag spilte laget 1-1 hjemme mot Leicester. Marc Albrighton og Cheikhou Kouyaté sto for scoringene.

  Moyes
  Foto: Ian Kington / AFP
 • Turvoll Fossli reiser hjem

  Sondre Turvoll Fossli reiser hjem fra Ruka etter å ha kommet på sjetteplass under fredagens langrennssprint, skriver NTB. Fossli endte på sjetteplass i finaleheatet, men reiser nå hjem for å forberede seg til verdenscupen på Lillehammer.

  Verdenscup ski nordiske grener
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Sveits vant mot Norge

  Sveits vant bronse i curling-EM etter å ha slått Norge 6-5 i fredagens kamp. I finalen i morgen møtes Sverige og Skottland.

  Thomas Ulsrud
  Foto: Jon Eeg / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal