Reginiussen sleit med synet

Etter en hodeduell med kollega Sander Berge tidlig i gårsdagens landskamp mot Tsjekkia, opplevde stopperen at synet gradvis ble dårligere.

Han måtte byttes av etter 33 minutter, men sier det ikke er alvorlig. RBK-stopperen har opplevd det før.

Sportsnyheter

mYHeOV6p3ro

Rodal kritisk til Iuels tribune-venting: – Burde vært ute av området for lenge siden

TOKYO (NRK): NRKs ekspertkommentator mener Amalie Iuel raskest mulig burde kommet i gang med restitusjon. I stedet ble hekkeløperen sittende i en halvtime på tribunen - for å vente på beskjeden om at hun er klar for OL-semifinale.

Siste nytt

 • Biles dropper flere øvelser

  Turndronningen Simone Biles dropper OL-finalene i sprang og skranke. Det er uklart om hun konkurrere igjen i Tokyo-lekene.

  USAs turnforbund opplyser om Biles' forfall i en uttalelse. Tidligere har hun trukket seg fra videre deltakelse i lagfinalen og den individuelle mangekampfinalen av hensyn til sin mentale helse.

  Lørdag kom beskjeden om at hun også står over søndagens turnfinaler. Da skal det deles ut medaljer i sprang og skranke.

  Biles er kvalifisert og kan stille i frittstående mandag og bom tirsdag. Hun vil evalueres daglig for å avgjøre om hun deltar.

  24-åringen har fire OL-gull og 19 VM-gull på merittlista. Hun vant fire gull og en bronse i Rio-lekene for fem år siden. Hun fikk sølv i lagkonkurransen i Tokyo selv om hun bare deltok i sprang.

  TAsWm5__wtA
  Foto: Gregory Bull / AP
 • Spiller seg ut av medaljekampen

  Norges golfstjerne Viktor Hovland er i ferd med å spille seg ut av medaljekampen i Tokyo. Etter tolv spilte hull er han én over par, og Hovland har falt fra en 15. plass og helt ned til en 30. plass.

  Med det er han slik det står etter tolv hull ni slag bak ledende Xander Schauffele fra USA. Opp til medaljene begynner det også å bli en del slag, så med mindre Hovland snur trenden på runden sin kommer han til å spille seg ut av medaljekampen før avslutningsrunden søndag.

  Den dårlige runden skyldes først og fremst en fryktelig start. Hovland startet med to bogeys, og havnet derfor bakpå fra starten av.

  Kristian Krogh Johannessen har i motsetning til Hovland hatt en bra runde. Han er to under par etter elleve hull og har spilt seg oppover på listene.

  Viktor Hovland i OL 31.7.2021
  Foto: Toby Melville / Reuters / NTB
 • Guttormsen skadet og ute av OL

  Sondre Guttormsen måtte trekke seg underveis i OL-konkurransen i stavhopp natt til lørdag. Nordmannen pådro seg en skade i låret midt i et hopp, og fikk tydelig svært vondt. En skuffet Guttormsen pakket deretter bagen og forlot stadionet. Han er dermed ute av OL. Guttormsen kom seg over 5.50 meter, men så skjedde uhellet da han skulle forsøke 5.65.

  – Jeg vet ikke om det er en liten krampe eller en liten strekk, eller hva det er, men i hvert fall noe som gjorde at jeg ikke kunne hoppe videre uansett hvor lyst jeg hadde. Jeg føler det er litt ute av min kontroll og ikke noe jeg kan gjøre så mye med. Det er fortvilende, sier Guttormsen.

  qAmVCf0zK08
  Foto: David J. Phillip / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal