NRK Meny
Normal

Reddet Mesterliga-poeng med sekunder igjen

Det gikk mot tap for Elverum i Mesterligaen, men da reddet André Lindboe nytt poeng i gruppespillet med sekunder igjen.

Andre Lindboe

HELTEN: Andre Lindboe ble helten da Elverum hentet et poeng i Mesterligaen søndag.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Det ene poenget ble hentet på dramatisk vis da Elverum tok time-out på stillingen 27-28 bare 12 sekunder før slutt. Men tre sekunder før full tid hadde Elverums håndballherrer reddet ett poeng i sluttsekundene hjemme mot rumenske Baia Mare i mesterligaen søndag. Kampen endte 28-28.

Etter to kamper på rad med tap i gruppespillet var poenget etterlengtet for Elverum, som vant den første kampen i årets Mesterliga.

– Ingenting er som å avgjøre i siste sekund. Det er godt, men tidligere i kampen er jeg søppel, sier målscorer Andre Lindboe til Viasat 4 etter kampen.

Under til pause

Elverum leverte en dårlig 1. omgang og det så svært stygt ut da de lå under med 9-14 ved pause. Men laget skjerpet seg betraktelig i annen omgang, og var også nær ved å ta alle poengene i kampen. For rett før slutt hadde de snudd kampen. og ledet 27-26 med et par minutter igjen å spille.

Med litt mer kynisme og flyt kunne man fått seireren, men rumenerne fikk sin utlignet og gikk opp i 28-27 etter at Nikolaj V. Mehl hadde avsluttet med et svakt skudd over for hjemmelaget.

Lindboe helten

Det var Lindboe som med få sekunder igjen av kampen satte inn 28-28 til stor jubel blant hjemmefansen. Og han ble også hedmarkingenes toppscorer med seks mål.

Elverum innledet mesterligaen med seier borte mot Schaffhausen, men har siden gått på klare tap for danske Skjern og Metalurg Skopje.

De neste kampene for Elverum blir hjemme 18. oktober og borte 24. oktober mot ukrainske Zaporozje.

Siste nytt

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM feltritt: Terreng
EM feltritt: Terreng
Terreng
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
Eliteserien: Lillestrøm - Vålerenga
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 med Schau og Aune
4-4-2 Eliteserien fotball: Lillestrøm - Vålerenga
Toppidrettsveka