NRK Meny
Normal

Red Bull truer med å trekke hjelmtilbud

Hvis ikke konflikten mellom Norges Skiforbund og Henrik Kristoffersen løses før 10. desember, vil Red Bull trekke sitt tilbud til alpinisten.

Lars Kristoffersen

FRIST: Lars Kristoffersen (i midten) fortalte i sin vitneforklaring at Red Bull har satt frist til Val d'Isère-rennene før de trekker tilbake tilbudet til Henrik Kristoffersen.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

– Red Bull har sagt at de vil finne seg en annen utøver, hvis vi ikke får løst denne konflikten, fortalte Henrik Kristoffersens far og manager, Lars Kristoffersen, i sin vitneforklaring i Oslo tingrett.

Onsdag begynte de muntlige forhandlingene mellom Henrik Kristoffersen og Norges Skiforbund, etter at Kristoffersen saksøkte forbundet for å få lov til å ha en privat hjelmsponsor.

Han har lenge ønsket å få på plass en avtale med Red Bull, men forbundet vil ikke gi utøver muligheten til å ha private sponsorer på hjelmen.

Kristoffersen krever en midlertidig avgjørelse om han kan profilere Red Bull på hjelmen, til saken blir endelig avgjort i en hovedbehandling.

Om partene ikke kommer til enighet før slalåmrennet i franske Val d'Isère 10. desember, vil Red Bull ifølge Lars Kristoffersen trekke seg fra avtalen.

Siste nytt

 • Zlatan klar for Los Angeles Galaxy

  I en helsides annonse i Los Angeles Times blir overgangen for Zlatan Ibrahimovic til Los Angeles Galaxy bekreftet.

  – Kjære Los Angeles, vær så god! skriver Zlatan og blir avbildet i annonsen i sin nye drakt.

  Zlatan Ibrahimovic
  Foto: Andrew Yates / Reuters
 • Nytt nederlag for Zuccarello

  Drømmen om NHL-sluttspill henger i en enda tynnere tråd for New Yorks Rangers og Mats Zuccarello etter nok et tap. Det endte 3-4 mot Philadelphia Flyers. Det er ti poeng opp til New Jersey Devils, som har den siste «wild card»-plassen.

  Video Zucca spent foran ny sesong
  Foto: Nyhetsspiller
 • Ringerike rykker opp

  Drømmen om eliteserien brast for Arctic Eagles som ble knust av Ringrike i kveldens kvalifiseringskamp. Nordlendingene måtte ha minimum uavgjort, men Ringerike vant hele 7-2 og tar steget opp til øverste nivå neste sesong.

  Ishockey: Kvalifisering til Get-ligaen
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal
NRK Sport Live
V-cupfinale skiskyting: Sprint kvinner
Vinterstudio
V-cupfinale hopp: Skiflyging
Sport i dag med V-cupfinaler, skiskyting og hopp
Sport i dag
Privatlandskamp fotball menn: Norge - Australia
VM kunstløp: Friløp kvinner