NRK Meny
Normal

Red Bull truer med å trekke hjelmtilbud

Hvis ikke konflikten mellom Norges Skiforbund og Henrik Kristoffersen løses før 10. desember, vil Red Bull trekke sitt tilbud til alpinisten.

Lars Kristoffersen

FRIST: Lars Kristoffersen (i midten) fortalte i sin vitneforklaring at Red Bull har satt frist til Val d'Isère-rennene før de trekker tilbake tilbudet til Henrik Kristoffersen.

Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

– Red Bull har sagt at de vil finne seg en annen utøver, hvis vi ikke får løst denne konflikten, fortalte Henrik Kristoffersens far og manager, Lars Kristoffersen, i sin vitneforklaring i Oslo tingrett.

Onsdag begynte de muntlige forhandlingene mellom Henrik Kristoffersen og Norges Skiforbund, etter at Kristoffersen saksøkte forbundet for å få lov til å ha en privat hjelmsponsor.

Han har lenge ønsket å få på plass en avtale med Red Bull, men forbundet vil ikke gi utøver muligheten til å ha private sponsorer på hjelmen.

Kristoffersen krever en midlertidig avgjørelse om han kan profilere Red Bull på hjelmen, til saken blir endelig avgjort i en hovedbehandling.

Om partene ikke kommer til enighet før slalåmrennet i franske Val d'Isère 10. desember, vil Red Bull ifølge Lars Kristoffersen trekke seg fra avtalen.

Siste nytt

 • Rangers-tap i målfest

  Mats Zuccarello var nest sist på pucken på New York Rangers' første mål, men det var ikke nok i nattens kamp mot Anaheim Ducks.

  Rangers tapte 3-6, og Zucca & co. står dermed med tre strake tap i NHL.

  Mats Zuccarello
  Foto: Jayne Kamin-oncea / Reuters
 • Sensasjonsmannen til semifinale

  Sørkoreanske Hyeon Chung (21) er bare rangert som nummer 58 i verden, men ble i natt klar for sin første semifinale i en Grand Slam-turnering.

  Han slo Tennys Sandgren (USA) i strake sett 6-4, 7–6 (7-5), 6-3,

  Hyeon Chung
  Foto: Saeed Khan / AFP
 • Manchester City til ligacupfinale

  Manchester City er klar for sesongen første finale etter å ha slått Bristol City 3-2 tirsdag og 5-3 sammenlagt i ligacupens semifinale. I finalen på Wembley 25. februar er det vinneren av londonderbyet mellom Arsenal og Chelsea som venter.

  Joseph Pep Guardiola
  Foto: Stuart Franklin / Bongarts/Getty Images

Sendeplan

Kl. Program Kanal
EM håndball menn: Norge - Sverige
EM håndball menn: Norge - Sverige
EM håndball menn: Norge - Sverige
EM håndball menn: Norge - Sverige
EM håndball menn: Kroatia - Frankrike