RBK-Godset: Målfest og uavgjort

Det ble en høydramatisk affære da Strømsgodset møtte Rosenborg i Drammen fredag kveld. Even Hovland sørget for ledelse for gjestene. Deretter scoret hjemmelaget to før timen var spilt. Det første etter en svært omdiskutert straffesituasjon, men dommeren mente Kristoffer Tokstad ble taklet i bakken av keeper André Hansen. Straffen ble i hvert fall ekspedert i mål av Mikkel Maigaard. Godsets andre scoring ble satt i mål av Muhamed Keita.

Men om den første timen var fartsfylt, spennende og dramatisk, ble det enda mer dramatisk det siste drøye kvarteret.

Da scoret først Mike Jensen før Jakob Glesnes selvmål etter et innlegg fra Pål André Helland. Dermed stod det plutselig 3-2 til Rosenborg.

Men det var altså ikke over der. For på overtid fikk Godset corner. Lars Sætra var først på ballen i feltet. Med ryggen styrte han inn 3-3. Det resultatet stod seg også til full tid.

Det er vanskelig å konkludere med hva ett poeng til hvert av lagene betyr. Men vinner Odd søndag, er Rosenborgs Europa-drøm for 2020 enda lengre unna. Godset klatret på sin side opp på trygg grunn i kveld. Men alt kan være endret etter helgens kamper blant de andre bunnlagene.

Eliteserien fotball. Str¯msgodset - Rosenborg.
Foto: Berit Roald / NTB scanpix

Siste nytt

 • Knudsen gir seg som hovedtrener

  Monica Knudsen gir seg som hovedtrener for Vålerenga, får NRK opplyst. Knudsen er for tiden sykmeldt på grunn av helsemessige årsaker. Hun hadde egentlig kontrakt som hovedtrener for klubben ut 2020, men trer nå inn i stillingen som utviklingssjef. Eli Landsem blir Knudsens stedfortreder ut sesongen. Vålerenga møter Lillestrøm i cupenfinalen 23. november.

  Fotball: Toppserien VIF-LSK (0-5)
  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
 • Lagerbäck forstår Fulhams manager

  Verken landslagsledelsen eller Stefan Johansen var klar over at han måtte spille for klubblaget Fulham i helga. Johansen meldte dagen før forfall til de to kommende landskampene mot Færøyene og landslaget som følge av en kneskade. Lars Lagerbäck sa på dagens pressekonferanse at han har full respekt for Fulhams manager som mente at det var til lagets beste.

  Nasjonsliga Slovenia mot Norge.
  Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
 • Ny motstander for Havnaa

  Kai Robin Havna møter likevel ikke Al Sands i Ekeberghallen på lørdag. Amerikaneren trakk seg i dag fra stevnet. Ny motstander for ubeseirede Havnaa (15-0, 13 KOs) blir argentinske Mariano Angel Gudino (13-3, 8 KOs). Gudino har tapt tre av sine fire siste kamper.

  The Return Of The King boksegalla i Arendal.
  Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Sendeplan

Kl. Program Kanal