Rasmussen ferdig som sykkelrytter

Michael Rasmussen kan legge bort alle håp om noen gang å få kjøre Tour de France igjen.

Michael Rasmussen

Michael Rasmussen

Foto: ANTONIO CALANNI / AP

Tour de France-arrangøren ASO gjør det klart at de ikke vil se dansken i rittet i fremtiden.

- I våre øyne er ikke Rasmussen lenger en profesjonell sykkelrytter. Han er en sykkelhandler i Italia, sier ASO-talsmann Matthieu Desplats til danske BT.

Beskjeden til Rasmussen kommer dagen etter at ASO gjorde det klart at fjorårsvinner Alberto Contador og hans Astana-lag ikke får kjøre i årets Tour de France.

Les: Tour-vinneren får startnekt i år

Får startnekt

Rasmussen står for tiden uten noe lag etter at han i fjor fikk sparken av nederlandske Rabobank.

ASO gjør det klart at selv om dansken skulle finne seg et lag så vil ikke det hjelpe på hans muligheter til å delta i Touren.

- Hvilken sportsdirektør ville være gal nok til å ansatte ham og stadig drømme om å sykle Tour de France, sier Desplats.

Siste nytt

 • Løke opereres for seks brudd

  Heidi Løke står over håndballjentenes samling til uka på grunn av et inngrep i nesen. Smellen hun fikk under VM i Japan må fikses. – Det er seks brudd i nesen, og neseveggen er trykket helt ut av stilling. Den ser ut som et trekkspill, sier Løke til TV 2.

  Løke
 • Andersson forlenger med Sverige

  Janne Andersson har forlenget sin kontrakt som svensk landslagssjef i fotball. 57-åringen vil fortsette i jobben frem til sommeren 2024. Andersson førte de svenske herrene til VM-sluttspill og kvartfinale i Russland i 2018, og Sverige var også klar for sommerens EM som er utsatt til neste år på grunn av pandemien. Andersson hadde kontrakt som gjaldt gjennom kvalifiseringen og eventuelt fram til VM-sluttspillet i Qatar i 2022, men nå har han fått en avtale som gjør at han kan lede Sverige fram til EM-sluttspillet i Tyskland i 2024. – Jeg pleier å si at jeg har verdens beste jobb, og det mener jeg. Jeg gleder meg til å gå løs på utfordringene som ligger foran oss, sier han.

  AFP_1K354V
  Foto: JONATHAN NACKSTRAND
 • TV 2: Forren ferdig i Molde

  Vegard Forren får ikke fortsette i Molde, ifølge TV 2. Det er Forrens advokat, Odd Arne Nilsen, som bekrefter dette overfor kanalen.

  – Partene har inngått en minnelig avtale som innebærer at Vegard Forren er fristilt fra kontrakten med Molde FK fra dags dato og mottar en økonomisk sluttpakke fra klubben, sier han.

  32-åringens kontrakt strakk seg opprinnelig ut 2021. Forren har innrømt spilleproblemer, og skal ha vært i forhandlinger med klubben om sin fremtid. Molde har ikke kunne kommentere saken ettersom det er en personalsak.

  nBoqfbWuIqI
  Foto: Ole Martin Wold / Ole Martin Wold

Sendeplan

Kl. Program Kanal