Rasmussen ferdig som sykkelrytter

Michael Rasmussen kan legge bort alle håp om noen gang å få kjøre Tour de France igjen.

Michael Rasmussen

Michael Rasmussen

Foto: ANTONIO CALANNI / AP

Tour de France-arrangøren ASO gjør det klart at de ikke vil se dansken i rittet i fremtiden.

- I våre øyne er ikke Rasmussen lenger en profesjonell sykkelrytter. Han er en sykkelhandler i Italia, sier ASO-talsmann Matthieu Desplats til danske BT.

Beskjeden til Rasmussen kommer dagen etter at ASO gjorde det klart at fjorårsvinner Alberto Contador og hans Astana-lag ikke får kjøre i årets Tour de France.

Les: Tour-vinneren får startnekt i år

Får startnekt

Rasmussen står for tiden uten noe lag etter at han i fjor fikk sparken av nederlandske Rabobank.

ASO gjør det klart at selv om dansken skulle finne seg et lag så vil ikke det hjelpe på hans muligheter til å delta i Touren.

- Hvilken sportsdirektør ville være gal nok til å ansatte ham og stadig drømme om å sykle Tour de France, sier Desplats.

Siste nytt

 • Ingen debut for Skjelbred

  Per Ciljan Skjelbred er tilbake i trening, men ifølge Adresseavisen går det mot at Rosenborg blir uten 33-åringen i lørdagens hjemmekamp mot Strømsgodset.

  Den tidligere Hertha Berlin-spilleren var bare ti minutter på treningsfeltet på Lerkendal mandag før han gikk i garderoben med sin vonde legg.

  Han trente igjen onsdag, men innrømmet overfor Adresseavisen at lørdagens oppgjør mot Strømsgodset høyst sannsynlig går uten ham.

  Per Ciljan Skjelbred
  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
 • ESPN: Ingen Ryder Cup før 2021

  Viktor Hovland får ikke muligheten til å representere Europa i Ryder Cup i 2020. Turneringen kommer til å bli utsatt i ett år til september 2021, ifølge ESPN.

  Bakgrunnen er koronapandemien, melder ESPN. Den amerikanske TV-kanalen skriver at den offentlige kunngjøringen av utsettelsen vil komme i løpet av onsdagen.

  Viktor Hovland, som er oppe på 42.-plass på verdensrankingen i golf, kunne fort blitt tatt ut til å representere Europa.

  Hovland
  Foto: Carlos Osorio / Carlos Osorio
 • Raja møter idrettstoppane torsdag

  Kulturminister Abid Raja har invitert fotballtoppane og idrettspresidenten til hastemøte om breiddefotballen torsdag ettermiddag. Det opplyser Raja sjølv på twitter i dag.

  Møtet kjem i stand etter at fotballforbundet har lagt sterkt press på ministeren for å få breiddefotballen også for spelarar over 20 år i gang.

  Raja er i Bremanger i Vestland, og vil møte idretten der. Eller ein annan dag om det passar betre, tvitrar ministeren.

  NFF ønskjer opning for full aktivitet i breiddefotballen frå 1. august.

  Laster Twitter-innhold

Sendeplan

Kl. Program Kanal