Rashford kan rekke Liverpool-kampen

Ole Gunnar Solskjær sier at Manchester United skal gjøre alt de kan for å få stjernespissen Marcus Rashford klar til søndagens storkamp borte mot Liverpool.

Rashford fikk hvile fra start i onsdagens cupkamp mot Wolverhampton etter å ha slitt med ryggsmerter, men kom inn som innbytter etter 62 minutter. Snaue kvarteret senere fikk Rashford en smell i leggen i en duell med Matt Doherty.

– Nå snakker vi om en annen skade. Jeg tror ikke det er relatert (til ryggproblemene), men han måtte av. Jeg kan si at vi skal gjøre alt vi kan for å forsøke å få ham klar til søndag, men jeg kan ikke love noe, sier Solskjær til Uniteds nettsted.

(NTB)

Marcus Rashford
Foto: Jon Super / AP

Siste nytt

 • Christiansen sikret tredjeplassen

  Etter en sterk sluttspurt sikret Vetle Sjåstad Christiansen tredjeplassen foran franske Simon Desthieux på jaktstarten i Ruhpolding. Martin Fourcade var nok en gang uslåelig, og kunne gå i mål i ensom majestet. Hans franske lagkamerat, Quentin Fillon Maillet lå lenge i tet med Fourcade, men med én bom ble det andreplass på franskmannen. Tarjei Bø ble nest beste nordmann på syvendeplass, over minuttet bak Fourcade.

  Germany Biathlon World Cup
  Foto: Matthias Schrader / AP
 • Kristoffersen på pallen i Wengen

  Henrik Kristoffersen ble nummer to i søndagens slalåmrenn i Wengen. Clement Noel fra Frankrike vant, fire tideler foran nordmannen, mens Alexander Khoroshilov ble nummer tre. Sebastian Foss Solevåg endte på 4. plass, to hundredeler unna pallen.

  – Det er mye bra skikjøring for tida, så dette var ikke den verste 2. plassen. Jeg kjører på grensen i henget, og så dabber det av på slutten. Det er bratt og vanskelig her i Wengen, sier Kristoffersen til NRK.

  Han ser imidlertid på Noel som et godt tilskudd til slalåmtoppen.

  – Det er en fordel å ha en sånn fyr som det her. Det kunne ha blitt kjedelig etterhvert om jeg bare hadde vunnet. Det er bra for sporten med konkurranse, sier han.

  Henrik Kristoffersen under søndagens slalåmrenn i Wengen.
  Foto: Stefan Wermuth / AFP
 • Bolsjunov i ensom majestet

  Aleksandr Bolsjunov gikk ut først, kontrollerte underveis og vant søndagens jaktstart i Nove Mesto i Tsjekkia. Johannes Høsflot Klæbo ble nummer to etter å ha spurtslått lagkameratene Simen Hegstad Krüger og Sjur Røthe. Krüger tok den siste pallplassen.

  Aleksandr Bolsjunov under fredagens jaktstart i Nove Mesto.
  Foto: Petr David Josek / AP

Sendeplan

Kl. Program Kanal